Areias do Seixo

Officiel kategori

Vores vurdering

652 anmeldelser
Beskrivelse

Et hotel med charme og karakter

Areias do Seixo er ikke tilgængelig i øjeblikket

Areias do Seixo er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

”Enjoy life” – nyd livet. Det er vist de færreste, der kan være uenige i det udsagn. På Areias do Seixo er det uundgåeligt ikke at nyde tilværelsen. Men det er ikke for at være smart, at jeg nævner det engelske udtryk, for den hilsen står skrevet på døren, inden du træder ind på dit værelse…eller også står der et portugisisk digt eller et velmenende ordsprog. Det er sjældent, at jeg har haft lyst til at nærstudere dørene til et værelse, men under mit besøg på Areias do Seixo må jeg bare se alle værelser, hvor ikke to værelser har samme velkomsthilsen eller udtryk.

Alle værelser har sin helt egen identitet, og ligesom velkomsthilsenen på døren, er indretningen forskellig, men selvom de favner bredt er stilen i den bedste ende af moderne skandinavisk-inspireret minimalisme med touch af det afrikanske kontinent eller varme, indiske detaljer.

Selvom Areias do Seixo ikke har mere end 14 værelser, så findes her tre forskellige typer, som du kan vælge imellem – og uden overraskelse adskiller de sig fra de gængse værelsesbetegnelser;

GOLD rooms

De “mindste” værelser hører under denne kategori, hvor der findes i alt 5 stk. Det betyder ikke, at der er sparet på pladsen – til 2 personer er det perfekt til at nyde tosomheden.

LAND rooms

Ligesom GOLD rooms har LAND rooms samme størrelse, men igen vil jeg understrege, at ingen er standard i størrelsen, for her er rigeligt med plads. Der findes 5 forskellige LAND rooms.

LOVE rooms

Der findes 4 af denne type, som også er de største af værelserne – som navnet antyder, får du som gæst i LOVE rooms creme de la creme af det, som Areias do Seixo kan tilbyde.

Af generelle faciliteter på værelserne kan du glæde dig til en stor og privat veranda, ildsted, WiFi, radio, hårtørrer og lækre toiletartikler. Selvom Areias do Seixo er et grønt og miljøvenligt hotel, så går du som gæst ikke på kompromis med komforten, for værelserne er udstyret med geotermisk klimasystem, hvor du individuelt kan tilpasse temperaturen. Som de fleste andre 5-stjernede hoteller, kan du også nyde godt af room service, og morgenmaden serveres også på værelset, hvis du vil nyde den udenfor på din egen veranda.

Nyd et sofistikeret badeværelse i rå materialer, regnbruser, badekar, morgenkåbe og badetøfler. Nogle har endda en pejs, mens andre har to individuelle håndvaske. For at det ikke skal være løgn, så er der faktisk også nogle af badeværelserne, som har et forårsgrønt træ stående til pynt i hjørnet – kreativiteten er tænkt med i alle kanter og hjørner af hotellet.

Der er ikke installeret TV i værelserne, da de fleste gæster på Areias do Seixo ønsker at have fred, ro og nyde udsigten over Atlanterhavet – men du kan altid ønske at få bragt et fjernsyn (fladskærm) på værelset og så længe, du ønsker det… Men hotellet ser det som en service ikke som standard at have en tidsrøver som et TV installeret.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Areias do Seixo. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Strand under 1½ km væk
 • By under 3 km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Praceta do Atlântico, Mexilhoeira, Povoa de Penafirme Dos-Cunhados
2560-046 Torres Vedras

Koordinater

Latitude: 39.1545
Longitude: -9.3634

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
 • Nærmeste lufthavn: 9 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Pool
Portugal, Lissabon-regionen, Estoril
 • Nærmeste lufthavn: 30 km
 • Nærmeste strand: ca. 350 m
 • Pool
Portugal, Alentejo, Évora
 • Nærmeste lufthavn: 124 km
 • Nærmeste by: ca. 1.3 km
 • Pool