Charterrejser til Portugal

Du kan rejser på rejse til Portugal året rundt og der er afgange fra Kastrup lufthavn, Billund lufthavn Ålborg lufthavn, Århus lufthavn og Hamborg til flere rejsemål i Portugal som f.eks. Madeira, Azorerne, Lissabon og Algarve. Du kan i rejsesøgemaskinen søge efter rejser til Portugal på 1, 2 eller 3 uger, eller du kan rejse på "skæve" dage da vi tilbyder afrejser til Portugal dagligt. Det største rejsemål når det gælder charterrejser til Portugal er ubetinget Algarve, og langs den ca. 200 kilometer lange kyst finder du mange dejlige strande og gode hoteller. Læs meget mere om rejser til Algarvekysten og andre rejsemål i vores guide om Portugal.

>> Læs mere om alle rejser til rejsemål i Portugal

Charterferie Portugal

Foto: En ferie i Lissabon er altid en oplevelse og hos Escapeaway er vi specialister i rejser til Portugals hovedstad

Mange forbinder en charterferie med en pakkerejse inkl. fly, hotel, transfer og rejselederservice. Hos Escapeaway sælger vi ikke charterrejser og har derfor ingen rejselederservice, egne charterfly eller egne charterhoteller. Derimod sælger vi pakkerejser til nøje udvalgte hoteller, og du kan benytte samtlige anderkendte flyselskaber hvilket betyder at prisen på din rejse ofte er billigere end hvis du bestilelr en charterrejse, også hvis du bor på samme hotel. Du har naturligvis fuld tryghed når du rejser med Escapeaway, vi er medlem af Rejsebureauforeningen, har stillet Rejsegaranti og følger loven om pakkerejser.

Ved at søge efter en charterrejse i rejsesøgemaskinen er du sikker på at få et bredt udvalg af aktuelle rejser og altid de billigste priser. Du kan søge efter billigste pris, afrejse-dato, hotelkategori og om du ønsker en uspecificeret rejse. Skal du rejse i den nærmeste fremtid og søger en billig charterrejse, vil vi anbefale, du søger efter afbudsrejser til Portugal.

Vælg det rigtige hotel til din ferie

Hvordan vil du bo i din ferie? Skal det være på luksushotel, en charmerene vingård, eller måske et Boutique hotel? Hos Escapeaway har vi opdelt de forskellige hoteller og rejsetyper i rejsetemaer så du nemt kan finde et hotel der opfylder dine ønsker og behov. F.eks tilbyder vi en række hideaways og boutique-hoteller i Portugal og flere og flere kommer til da det er en meget populær indkvarteringsform, ikke mindst i hovedstaden Lissabon.

I hele Portugal finder du et stort udvalg af den populære rejseform All inklusive og mange af de danske charterselskaber, der har rejser til Portugal har også flere hoteller i programmet, der tilbyder All inklusive. Du kan bl.a. bo på følgende All inclusive hoteller, hvis du rejser på charterrejse; Luna Falesia Mar Beach Resort og Auramar Beach Resort. Portugal er oplagt til en familieferie og ønsker du ikke hoteller med All inklusive findes der mange andre alternativer, hvor familien er i centrum. En charterrejse er nem, når du rejser med familien og Portugal er et billigt ferieland, når du sammenligner priser på andre rejsemål i Europa. Vær opmærksom på at vi hos Escapeaway ikke har mange all-inklusive hoteller i programmet da det ofte er meget store hoteller som ikke passer ind i konceptet.

Læs meget mere om vores hoteludvalg i Portugal

Kort over Portugal

Populære hoteller i Portugal

Portugal, Madeira, Funchal
9,7
Fabelagtigt
753 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Canico
9,3
Fabelagtigt
343 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 13 km
  • Nærmeste strand: ca. 4.7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,4
Fabelagtigt
334 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)