Familieferie i Portugal

Hvis du kunne tænke dig at komme til udlandet med hele familien, er en familieferie i Portugal en attraktiv destination. Portugal rummer utallige feriemuligheder, hvad enten du foretrækker en stille og rolig solferie med børnene eller en storbyferie med mulighed for mere fart over feltet.

Aktiviteter på familieferien

Portugal er ideel for en familieferie. Der er masser af aktiviteter man kan lave sammen med hele familien. Børn vil særligt elske de portugisiske sporvogne og de mange muligheder for at se eventyrlige kirker og slotte. 

Af andre familieferie-aktiviteter kan nævnes den særlige zoologiske have i Alverca, ”Robotarium X”, hvor dyrene er robotter, og i Lissabon er der også mulighed for at opleve en almindelig zoologisk have med dyr, som vi kender den. 

Desuden kan man svømme med delfiner i ZooMarine i Guia og opleve flotte guldkareter på karetmuseet i Belém. En anden spændende oplevelse til familieferien i Portugal kan være Oceanário i Lissabon, som er Europas største akvarium.

>> Ferie med hele familien finder du her

Ferie i strandkanten

Portugal er et af de lande i Europa som har det reneste badevand, så man kan roligt tilbringe en stor del af familieferien ved vandet. 

I det nordlige Portugal finder du kilometervis af sandstrande, der til trods for deres skønhed ikke er overfyldte. Særligt Algarvekysten er kendt for at have Europas bedste sandstrande. 

Fordi der er strand så langt øjet rækker, er Algarve velegnet til en familieferie, da der er masser af plads og også steder med fred og ro, hvis man foretrækker det. 

>> Se mere om strandferie her

I Portugal hvor familien vægtes højt

Portugiserne værner meget om deres familie og vægter familielivet højt.  Det er tydeligt, når man er gæst i landet, hvor befolkningen er meget gæstfri og hvor deres positive syn på familielivet også overføres til de, der tager på familieferie i deres smukke og alsidige land. 
 

Læs mere