Ferie i Portugal

Portugal er et fantastisk ferieland og besøgende rejser til landet fra hele verden året rundt. 

Se det store udvalg af rejser til Portugal

Badeferie

Portugal er et godt land at tage på ferie i - de lange sandstrande, den rige kulturhistorie, og de mange seværdigheder, lander byder på, gør, at man ikke kommer til at kede sig.

Badeferie og strandliv foregår mest på Algarve, der er kendt for sine mange feriesteder langs kysten, hvor solen er garanteret om sommeren. Her er også interessante klipper og huler og flot natur. Der er hundredevis af forskellige steder at bo - de fleste kun et stenkast fra stranden.

Blandt de største ferieområder på Algarve er Albufeira og Vilamoura.

Arkipelaget Azorerne og øen Madeira byder også på fantastisk natur og indtagende strande.

Storbyferie

Byerne i Portugal har også meget at byde på. Hovedstaden Lissabon er oplagt mål for en byferie, med dens mange seværdigheder, festivaler, historiske bygninger, gode shoppingmuligheder og hyggelige cafeer.

Porto i det nordlige Portugal egner sig også godt til til byferie. Byen har en interessant historie, og man fornemmer her mere end noget andet stand Portugals tidligere storhed. Maden er også glimrende i Porto.

Læs mere om storbyferie i Portugal

Aktiv ferie i Portugal

Portugal tilbyder besøgende mange slags aktiv ferie. Jagt og fisketure, vandring, klatring og sejlads, men mere end noget andet er Portugal efterhånden blevet kendt for golf. Landet har 14 ud af Europas bedste 100 golfbaner og blev i 2008 udnævnt til golfspillerens bedste rejsemål af Golfers Today.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér