Ferieboliger i Portugal

Hos Escapeaway er vi specialister i rejser til Portugal, og du finder et godt udvalg af håndplukkede ferieboliger på alle rejsemål som f.eks Madeira, Algarve, Alentejo, Lissabonkysten, og de forskellige rejsemål i midt og Nordportugal.

Portugal er en fantastisk destination med lækkert vejr og gode priser - lige fra hovedstaden Lissabon til de smukke strande ved Amalfikysten og det inviterende klima på Madeira og Porto Santo. Hos Escapeaway finder du en feriebolig i Portugal som passer dig - i alle regioner og på de populære ferieøer. I nedenstående oversigt kan du se et udvalg af de ferieboliger vi tilbyder i Portugal. Finder du ikke lige den feriebolig, der passer til dine behov og ønsker, så laver vi meget gerne et skræddersyet tilbud.

>> Læs mere om rejser til Portugal

Som at bo i Portugal

Når man skal på ferie i Portugal, er der gode muligheder for at leje en feriebolig. En feriebolig i Portugal er et godt alternativ til at bo på hotel, og så er det ofte billigere, hvis man er flere, der rejser sammen. Når man lejer en feriebolig i Portugal, er det ofte et mindre hus eller en hytte, som man lejer og bor i for en bestemt periode, mens man er på ferie – hvad end det er en måneds langtidsferie eller blot en enkelt uges på stranden. Det betyder, at man kan bestemme alting selv, og man er ikke bundet af eksempelvis et hotels faste serveringstidspunkter ved morgenbuffeten.

Masser af plads

En feriebolig i Portugal fås i mange forskellige størrelser og klasser. Hvis man er et par, der er på ferie sammen, kan man leje en mindre feriebolig, mens der også findes større ferieboliger til familier eller eksempelvis en gruppe af venner, der er på ferie sammen. ofte er det sådan, at der til ferieboligen er en have, hvor man kan slappe af i skyggen om eftermiddagen efter en lang gåtur i den lokale by eller efter sightseeing i lokalområdet.

Lav mad med lokale råvarer

Når man lejer en feriebolig i Portugal, er der flere fordele i forhold til at bo på hotel. En af de største fordele er nok, at man har adgang til et køkken med køleskab, komfur og ovn. På den måde har man en unik mulighed for at lave mad med nogle af de lokale råvarer, man har købt på markedet i byen eller de fisk, man har købt på morgenens fiskeaktion på havnen. Det betyder også, at man har mulighed for selv at dyrke portugisernes sociale madlavning blandt venner eller familie, hvor man ikke blot nyder den færdige mad sammen, men hvor man også tilbringer tid sammen, mens man forbereder maden.

Læs mere om:
>> Ferielejligheder i Portugal
>> Familieferie i Portugal

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Portugal

Populære hoteller i Portugal

Portugal, Algarve, Vilamoura
9,3
Fabelagtigt
477 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,9
Fabelagtigt
137 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,4
Fabelagtigt
774 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan udvælger vi ferieboligerne i Portugal for dig

Hos Escapeaway sætter vi en stor ære i at præsentere de bedste ferieboliger i Portugal for dig. Det er ganske enkelt vores job at sørge for kvaliteten - og dit job at tage ud og opleve. Vi har derfor skrappe krav til kvaliteten af opholdsstedet, og vi præsenterer kun ferieboliger som har gode anmeldelser. På den måde har vi løbende 'opsyn' med de enkelte hoteller og ferielejligheder, så vi sikrer at alt er i topklasse for dig og dine rejsefæller, når I tager afsted for at få nogle skønne ferieoplevelser.

Tættere på lokalsamfundet

Det er nemt at komme til at bo i både en mindre eller en større by, når man vælger at bo i en feriebolig i Portugal. Der er mange forskellige boliger at vælge mellem i hele landet. Fælles for alle disse ferieboliger er, at man kommer meget tættere på lokalsamfundet, når man bor midt i det. At man selv har køkken og mulighed for at lave mad, giver også mulighed for, at man kan handle med de lokale, og på den måde føler man sig tættere på de lokale. Det kan give en mere autentisk ferieoplevelse.

Rejsemål hos Escapeaway

Som nævnt finder du et stort udvalg af rejser med ferieboliger til rejsemål som Madeira, Alentejo, Lissabonkysten, Nordportugal, Midtportugal og Algarve. Du kan vælge en pakkerejse, hvor vi har sørget for flyrejse, hotel eller feriebolig og lejebil, eller du kan arrangere transporten til Portugal selv og "kun" bestille ophold på hotel eller i en feriebolig. Under rejsetemaer har vi opdelt vores rejser i forskellige emner som familieferie, ferieboliger tæt på havet og vores favoritter.

>> Læs mere om alle rejsemål og rejsetemaer i Portugal.
>> Læs også om luksusrejser til Portugal her