Flyferie til Portugal

Det milde klima, de tusindvis af solskinstimer og omkring 850 kilometer strand gør Portugal til den ideelle feriedestination for alle, der både vil nyde udendørslivet og have kulturoplevelser. Portugal ligger så tilpas tæt på Danmark, at flyrejsen hurtigt er overstået. Samtidig ligger landet så sydligt i Europa, at det byder på fantastiske vine, behageligt vejr og ikke mindst en usædvanlig flot natur.

Portugal er et overflødighedshorn af spændende oplevelser for alle. Udover de mange sports- og fritidsaktiviteter har landet også et udsøgt køkken, fine vine og en charmerende gæstfrihed. På under fire timer er du transporteret væk fra en grå hverdag i Danmark til smukke slotte fra det 18. århundrede, indtagende landskaber og hyggelige middelalderlandsbyer. Fra Algarves strande til Douro-dalen i det nordlige Portugal og fra Lissabons pulserende natteliv til Alentejos øde sletter kan du med sikkerhed finde dit drømmerejsemål.

Vore hideaways i Portugal ligger i skønne omgivelser og lader dig opleve det lokale folkeliv. Uanset om du har lyst til at spille golf, udforske de portugisiske kulturskatte eller slappe af på stranden, kan du på en flyferie til Portugal finde lige dét, som du søger. Snyd ikke dig selv for en vidunderlig flyferie til Portugal.

>> Se alle rejser til Portugal
>> Find afbudsrejser til Portugal