Hoteller i Portugal

I Portugal finder du et stor udvalge af hoteller og ferieboliger til meget fornuftige priser hvis du sammenligner med andre rejsemål i Europa som f.eks Italien og Frankrig.

Der er mange danskere, der efterspørger Bed & Breakfast eller privat indkvartering, men det findes praktisk talt ikke i Portugal. Det nærmeste, du kommer det, er ’Turismo Rural’. Den enestående form for indkvartering ”Pousadas de Portugal” byder på en oplevelse ud over det sædvanlige. Konceptet handler om at formidle Portugals historie, kultur, traditioner og varieret gastronomi. 

Generelt er Portugal kendt for en høj indkvarterings-standard og alsidighed, hvilket ses tydeligt i det kvalitets-, service- og effektivitetsniveau, som gæsterne bliver mødt med. I Portugal er der desuden en lavere momssats på hoteller og restauranter, og det giver mulighed for at sikre en rigtig god kvalitet og samtidig en lavere pris, end dem man ser i andre europæiske lande.  Portugal er et land af kontraster og byder på mange forskellige typer af indkvartering, bl.a. hoteller, kroer, Bed&Breakfast, vingårde, spa- og kursteder, lejlighedskomplekser, mv. Portugiserne er stolte af deres ry som et gæstfrit folk, der elsker at yde en god service, hvad enten man besøger restauranter, butikker, museer eller lignende. Denne høflighed og gæstfrie holdning er endnu en grund til at vælge Portugal som rejsedestination, hvilket også afspejler sig i det stigende antal turister, der besøger landet igen og igen.

Mange typer af indkvartering og god service i Portugal

Portugal er et land af kontraster og byder på mange forskellige typer af indkvartering, bl.a. hoteller, kroer, Bed&Breakfast, vingårde, spa- og kursteder, lejlighedskomplekser, mv. Portugiserne er af natur meget høflige og stolte af deres ry som et gæstfrit folk og elsker at yde en god service alle vegne. Hvad enten man besøger restauranter, butikker, museer eller lignende, bliver man altid modtaget med et smilende “Bom dia”, “Boa tarde” eller “Boa noite”.

>> Læs også om All Inclusive-hoteller i Portugal

Høj indkvarterings-standard

Generelt er Portugal kendt for en høj indkvarterings-standard og alsidighed, hvilket ses tydeligt i det kvalitets-, service- og effektivitetsniveau, som gæsterne bliver mødt med. I Portugal er der desuden en lavere momssats på hoteller og restauranter, og det giver mulighed for at sikre en rigtig god kvalitet og samtidig en lavere pris, end dem man ser i andre europæiske lande.

Go’nat i Portugal

Der er glimrende hoteller og ferieboliger i alle prisklasser i hele Portugal, og nogle af Europas bedste resort-områder finder du i Cascais og i Algarve. Vil du bo billigt, vælg da et pensão (pensionat). Generelt er der god overensstemmelse mellem pris og kvalitet, uanset om man vælger at bo dyrt eller billigt.

En herregårdsnat

Nogle af de mest spændende og mere personlige former for indkvartering er Turismo de Habitação, Agroturismo og Turismo Rural. Der er tale om indkvartering på landet, ofte på herregårde eller vingårde. Oplevelser og traditionel charme på Portugals historiske herregårde. Portugals traditionelle boliger fyldt med deres enorme arkitektur repræsenterer den historiske arv fra det 17. og 18. århundrede. De fleste findes i det nordlige Portugal.

Prøv at besøg disse herregårde som gæst af en portugisisk familie. Disse familier vil byde på en varm velkomst og forsyne dig med en fascinerende information om stedets arkitektur, kunstværker og måske lade dig se med i familiealbummet. Du vil sætte pris på faciliteterne i disse pragtfulde huse nogle af dem med egen swimmingpool. Spis middag med familien og de andre gæster og nyd den traditionelle portugisiske kogekunst suppleret med egnens bedste vine. Grib chancen for at prøve en Vinho Verde, en mousserende vin som en forfriskende aperitif.

Der findes også mange udendørs aktiviteter. Tag på cykeltur, fisketur eller jagt, eller spil golf på en af de mange baner. Eller hvad med en stille gåtur eller ridetur i det smukke landskab? De portugisiske herregårde kaldes også for pousadas.

Pousadas de Portugal - unikke hoteloplevelser

De utrolig smukt istandsatte pousadas er en slags hoteller, ofte indrettet i historiske eller naturskønne omgivelser. Alle pousadas er af meget høj kvalitet, og de tilhørende restauranters personale er specialister i lokal mad og vine.

Konceptet blev udtænkt og startet i 1942 og har siden udviklet sig til en meget unik form for ferieoplevelse. Enhver Pousada har sin egen identitet og charme og adskiller sig i høj grad fra de standard-hoteller, vi kender. Der er stor variation i deres størrelse, byggestil og historie. Særligt for pousadaerne er, at ikke to er ens.

Pousadaer - høj standard med sjæl

Et ophold på en pousada i Portugal gør stort positivt indtryk og sammenligner man priserne med tilsvarende fem-stjerners hoteller, konstaterer man, at priserne er lavere, mens standarden er på det højeste niveau. Rejser man i bil, kan man med fordel vælge en rute og overnatning på to eller tre forskellige pousadaer. På den måde kommer man tættere på portugisisk kultur og portugisiske traditioner og værdier fra forskellige spændende vinkler.

Et skak-ophold

En personlig og hyggelig atmosfære medvirker til, at pousada-produktet ”Skakturneringer” er blevet meget populært.Det handler om forening af konkurrence og hyggeligt samvær.
Disse programmer kan benyttes til alt fra skak til kortspil som for eksempel bridge- eller pokerturneringer. De inkluderer halvpension, hvilket giver stor frihed og fleksibilitet i forbindelse med dagsaktiviteter og kan derudover benyttes året rundt.

Sådan booker du et godt og billigt hotel i Portugal

Brug søgemaskinen i toppen af siden til at finde et hotel i Portugal som passer til dig og dine planer. Hvis du også ønsker at booke flybilletter, så vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Portugal, kun med gode anmeldelser. Så får du en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

Læs mere