Langtidsrejser til Portugal

En alsidig, smuk natur med alt fra lange sandstrande til frodige bjerge gør sammen med et rigt kulturliv og spændende historiske seværdigheder Portugal til et fantastisk rejsemål, især når du har god tid til at fordybe dig på en langtidsferie. Book din langtidsrejse til Portugal med Escapeaway i dag!

Er det sol og varme, du søger, er Algarve for eksempel en oplagt destination. Her kan du nyde en langtidsferie med afslapning på dejlige strande og med udflugter til gamle, charmerende byer langs kysten og længere inde i landet. Algarve er Portugals mest populære ferieområde, men på en langtidsferie har du god tid til at finde de seværdigheder og steder, som de fleste besøgende ikke når at opleve på en almindelig, kortere ferie.

Det samme gør sig gældende for de andre interessante regioner i Portugal. Tager du for eksempel på langtidsferie til Nordportugal, har du ikke blot tiden til at fordybe dig i Porto's mange seværdigheder, men kan også udforske Douro-dalens vinruter og gamle hyggelige landsbyer. En langtidsferie i Portugal giver dig tiden til fordybelse, unikke oplevelser og ikke mindst til at slappe af.

Billigere på en langtidsferie

Når du er på en langtidsferie og bor i 3 uger eller mere på et hotel eller i en feriebolig i Portugal, er det ofte muligt at opnå gode rabatter. Det er for eksempel ofte i lavsæsonen, hvor hotellerne er billigere, at danskerne vælger at tage på langtidsferie. Besparelsen går direkte til dig, som bestiller en langtidsrejse hos Escapeaway. Du kan naturligvis selv bestemme hvornår og hvor lang tid du ønsker at rejse på en langtidsferie, som for eksempel også kan være en mulighed for at bo på flere hoteller og opleve forskellige dele af Portugal. Se alle Escapeaways rejser til Portugal, eller kontakt os for mere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsferie helt efter dine ønsker og behov.

Læs mere om langtidsferie i Portugal via disse links:
>> Langtidsrejser til  Algarve
>> Langtidsrejser til Madeira

Information om langtidsferie

Få mere inspiration til din ferie på vores blog eller læs mere om Portugal under information og fakta. Du kan også se alle rejsemål, hoteller og ferieboliger som kan benyttes til langtidsrejser hos Escapeaway.

>> Mere information om langtidsferie
>> Læs også om langtidsferie i Spanien

>> Læs mere om langtidsrejser

Kort over Portugal

Populære hoteller i Portugal

Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
9,4
Fabelagtigt
1398 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Porto E Norte, Viana do Castelo
9,3
Fabelagtigt
1300 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 71 km
  • Nærmeste strand: ca. 7.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Porto E Norte, Pinhao
9,3
Fabelagtigt
1075 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 127 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)