Rejser til Alcochete

På Tagusflodens bred finder du den fine by Alcochete, der ligger tæt på et naturreservat, og hvorfra du nemt kan besøge Portugals charmerende hovedstad Lissabon blot ved at krydse Vasco da Gama broen. Book din rejse til Alcochete med Escapeaway i dag!

Den dejlige, gamle by Alcochete ligger på den sydlige bred af floden Tagus, tæt på Tagusmundingens naturreservat og med kig til Portugals hovedstad Lissabon. Byens grundlæggelse kan dateres tilbage til det 7. århundrede, efter at maurerne erobrede Lissabon. Alcochete navn stammer fra det arabiske ord for tørreovn, da mange sådanne er blevet fundet i området. Alcochete var et vigtigt kongerefugium, idet både João I og João II tilbragte lange perioder her for at hvile og slappe af. Kong Manuel blev født her i 1469.

Salt har længe været én af hovedindustrierne her, og saltbede kan stadig ses nord og syd for byen.

Seværdigheder 

Misericordia-kirken, som blev grundlagt i midten af det 16. århundrede, udgør en del af paladset, hvor Kong Manuel I blev født. I dag huser den museet for hellig kunst. Alcochetes gotiske-sengotiske sognekirke blev bygget til ære for Johannes Døberen og senere klassificeret som et nationalt monument. Indvendig er der to interessante kakkelbelagte paneler fra det 18. århundrede, mens to sjældne malerier fra det tidlige 16. århundrede kan ses i et af udhusene.

Oplevelser i nærheden i Alcochete

Tagusmundingens naturreservat dækker et vidtstrakt område med saltbrønde, små øer og flodmundingsvand. Ud over de flamingoer, der flokkes her efterår og forår, er det et meget vigtigt yngleområde for vandfugle og andre interessante arter. Hele reservatets fugle- og dyreliv, inklusiv vilde tyre og heste, kan ses på arrangerede bådture.

Du bor også tæt på byer som Sesimbra og Setubal som begge er oplagte at besøge på en dagsudflugt og specielt hvis du kan lide at spise god fisk. Sesimbra har iøvrigt en dejlig strand og det samme gælder den kyst som hedder costa caparica der ligger ganske nær.

Sådan booker du rejsen til Alcochete

Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel rejse til Alcochete, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter til Lissabon lufthavn fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Alcochete, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Læs også om storbyrejser til Lissabon
>> Læs mere om fleksible pakkerejser til Portugal

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Alcochete