Rejser til Carcavelos 

Lige vest for hovedstaden Lissabon, midtvejs mellem bycentrum og Cascais, ligger den kosmopolitiske by ved havet Carcavelos, som er populær for sin lange sandstrand. Når man rejser til Carcavelos vil man primært blive imponeret af strandpromenaden, som er domineret af det kæmpemæssige Forte de São Julião da Barra, der tjente som politisk fængsel i det 18. og 19. århundrede. En række jesuitter, liberale og enevældige rådnede op i de mørke fangekældre her. Carcavelos var engang især kendt for sin stærke, søde hvidvin, der blev gjort berømt i 1782, da Kongen af Portugal sendte en kasse som en gave til Kejseren af Kina.

Med garanti for små til medium-størrelse bølger er Carcavelos den unge surfers paradis, specielt om sommeren. Hver torsdag afholdes i Carcavelos et kæmpemarked med billigt kvalitetstøj mellem togstationen og bycentrum.

Oplevelser i nærheden af Carcavelos

Hvilende på en sandbanke ved Tagusflodens munding står Bugio fyrtårnet, der består af et rundt stenfort med et centralt tårn. Tårnet var oprindeligt bygget i træ blev påbegyndt under João IIIs regeringstid i det 17. århundrede. Beliggende i centrum af den nærtliggende by Oeiras, finder man det elegante Marques de Pombal palads fra det 18. århundrede, som er værd at se for sine hvælvinger, halvcirkelformede fløje og ejendommelige, kinesiske udhæng.

Ja, og så er der naturligvis Portugals hovedstad Lissabon som du nemt når med toget, der kører langs kysten. Tager du toget den anden vej mod vest kommer du til de to kendte feriebyer Estoril og Cascais, og det er i disse to byer du finder det største udvalg af hoteller, restauranter og natteliv.

Hideaways er specialister i rejser til Lissabonkysten og i høj grad primært til Estoril og Cascais.

Bestil billige rejser til Carcavelos online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Carcavelos. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Carcavelos. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Carcavelos - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Carcavelos. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

>> Læs mere om billige rejser til Portugal her
 

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Carcavelos