Rejser til Costa da Caparica

Kører man over 25. April Hængebroen fra Lissabon, strækker 30 km pragtfuld sandstrand sig sydpå fra Caparica til Cabo Espichel. Caparica er selv en fiskerlandsby, og med en klynge af gæstehuse og små hoteller er byen primært sommerferiested for folk fra Lissabon eller turister som er på storbyferie i Lissabon og tager en udflugtsdag på stranden. Har du bestil hotel i Caparica og trænger til en dag væk fra stranden så er byer som Sesimbra eller Setubal oplagte udflugtsmål. Du kan naturligvis også besøge Lissabon eller en af de hyggelige byer på Lissabonkysten.

Seværdigheder

På klippeskrænten oven for Costa da Caparicas strand med sine spraglede sardinbåde står et gammelt Kapuciner Munkekloster, oprindelig grundlagt i 1558. For badegæster kører en jernbane med åben vogn på en strækning på 10 km langs strandene ved Costa da Caparica i sommermånederne.

Oplevelser i nærheden af Costa da Caparica

Syd for Costa da Caparica og beskyttet af fyrreskove tilbyder Lagoa da Albufeira sandstrande og en laguneagtig familiær atmosfære med restauranter, en campingplads og en velorganiseret windsurfingskole.

Læs mere om Costa da Caparica på Portugals officielle turistkontors hjemmeside eller få rejsetips og inspiration på vores rejseblog hvor vi skriver om egne rejser til dette område af Portugal.

En velbevaret hemmelighed

Er du i området omkring Lissabon og vil en dag på stranden, så er det Costa da Caparica. Engang var Caparica, 15 km fra Lissabon, en lille fiskerby, nu er den en kendt badeby i for lokal i Portugal. Når man kører dertil om sommeren, må man regne med lange køer, men til gengæld er det gratis at køre over broen i august. Den kilometerlange strand hører til de smukkeste i landet og er et pupulært udflugtsmål for lisboetterne. I de senere år er der dog flere og flere turister fra udlandet der har fundet vej til denne smukke strand. I mange år var der fra byen kører et minitog langs med stranden, toget har dog de sidste år været ude af drift, men lokale kræfte rarbejder på at genåbne toget. Vil du bo på hotel ved Costa da Caparica i juli og augist skal du bestille i god tid, da her kun findes ganske få hoteller.

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Costa da Caparica