Rejser til Ericeira

Beliggende 10 km vest for Mafra udvikler den smukke fiskerlandsby Ericeira sig til et livligt feriested i sommermånederne, med talrige cafeer, restauranter og barer, der skyder op langs den lange sandstrand.

Monarkens afsked

Ud over at være berømt for sine hummere, der holdes i yngledamme i klipperne, så udgjorde Ericeira scenen for et vigtigt øjeblik i den moderne historie, da den sidste monark, Manuel II, sejlede væk i eksil med sin familie i 1910, da Portugal var blevet erklæret en republik. Den forviste konge bosatte sig i Twickenham i det sydvestlige London, hvor han døde i 1932.

Seværdigheder 

Misericordiakirken i Ericeira har interessante malerier fra det 17. og 18. århundrede og forgyldte barok træarbejder, mens det tilstødende Museu da Ericeira sørger for indsigt i byens historie med en stor samling af modelbåde og en mangfoldighed af fiskeudstyr.

Beliggende langt over havet er den gamle uspolerede by en labyrint af hvidkalkede huse og snævre, brostensbelagte gader.

Oplevelser i nærheden af Ericeira

I Ericeiras nordlige udkant står det lille moskélignende kapel São Sebastião alene foran den vidtstrakte, sandfyldte Atlanterhavs kystlinje, der strækker sig hele vejen op til det store forbjerg Peniche.

9 km inde i landet og en rival til Spaniens Escorial hvad angår storslåethed, står det imponerende nationale palads og kloster Mafra, som det tog 50.000 arbejdere 18 år at bygge.

Ericeira er et dejlig sted at holde ferie hvadenten du blot kombinere et par dage med en storbyferie i Lissabon eller du bor her en uge eller to. 

Velkommen til Portugal med Escapeaway, vi er specialister i rejser til området omkring Ericeira hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse.

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Ericeira