Afbudsrejser og restpladser til Lissabon

Tag på en billig afbudsrejse til Lissabon med Escapeaway, og få en fantastisk by- og badeferie i Portugals solrige hovedstad. Her kan du nemlig kombinere besøg til kulturelle seværdigheder med ture på stranden. Og ved at tage af sted på en restplads til Lissabon får du det hele meget billigere!

Portugal er kendt for alt fra betagende natur og smukke sandstrande til historiske seværdigheder og lækre kulinariske oplevelser – og landets hovedstad er ingen undtagelse. Med en afbudsrejse til Lissabon får du derfor det bedste fra begge verdener. Uanset om du er til afslappende dage på hvide sandstrande eller eventyr i bybilledet, er det altså en oplagt destination for dig!

Hos Escapeaway kan du finde billige tilbudsrejser til Lissabon, inklusiv både fly og hotel. Du skal altså blot pakke tasken, og så er du snart på vej til Portela Lufthavn for fantastiske ferieoplevelser. Alle vores hoteller er nøje udvalgte og har altid mindst 4 stjerner i anmeldelserne. Og hvis du også gerne vil opleve området omkring byen, kan du endda tilvælge en lejebil til pakken.

Se byen med de syv bakker til fods og med sporvogn

Portugals hovedstad er også kendt som ’Cicade das sete colinas’, hvilket betyder ’byen med de syv bakker’. Byen er nemlig bygget i et bakket område, og du kan derfor også få masser af skridt i vandrestøvlerne på din ferie. Gå rundt i de smalle, farverige gader, udforsk butikkerne, og smag portugisisk mad i de små restauranter og caféer.

Er du øm i fødder efter en dag på benene? Så snyd heller ikke dig selv for en tur i byens ikoniske, gule sporvogne. Det er byens beboeres foretrukne transportmiddel, da mange af gaderne i centrum er for små og stejle til bilkørsel. Du kan med fordel købe et dagspas på en metrostation, så du frit kan rejse med både busser, metro og sporvogne.

>> Læs om luksushoteller i Lissabon her

Kort over Lissabon

Populære hoteller i Lissabon

Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,2
Fabelagtigt
2710 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,1
Fabelagtigt
2350 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,5
Fabelagtigt
3459 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Kombinér kultur, historie og badeferie i Portugal

En last minute rejse til Lissabon er et oplagt valg, fordi der er oplevelser for enhver – uanset om du rejser alene, med kæresten eller som familie. Og du kan frit kombinere kulturelle oplevelser med historiske seværdigheder og dukkerter i havet.

Start dagen fra din feriebolig i Lissabon med en lækker morgenmad på en af de mange restauranter. Her kan du planlægge, om dagen skal foregå i vandrestøvler, med museumskortet eller i badetøjet.

Vil du gerne lege opdagelsesrejsende i storbyen Lissabon? Så besøg Belémtårnet, byens vartegn, som var det første søfarende så, når de vendte hjem til Portugal fra deres rejser. Eller smut forbi Castelo de São Jorge, byens gamle borg og den ældste bygning i området.

Er det for varmt til sightseeing? Så hop i bilen for en times køretur til den skjulte perle Praia dos Galapinhos. Det er den skønneste hvide sandstrand, hvorfra du kan hoppe direkte ud i det smaragdgrønne Atlanterhav.

Få last minute rejser til Lissabon med både fly og hotel

Bestil din afbudsrejse med hotel i Lissabon hos Escapeaway for den bedste pris med mindst muligt bøvl. Med en feriepakke får du nemlig både flyveturen og ferieboligen og mulighed for at smide en lejebil oveni.

Vil du gerne på en billig rejse til Lissabon, Portugals ikoniske hovedstad? Og drømmer du om at kombinere by- og badeferie i én samlet pakke? Bestil din afbudsferie hos Escapeaway allerede i dag!

>> Se vores anbefalinger til seværdigheder i Lissabon her