Billeje i Lissabon

Billeje i Lissabon kan både være en god og en dårlig idé, alt efter dine planer. Det er fx. en perfekt løsning, hvis du vil udforske de mange seværdigheder udenfor Lissabon.

Hvis du har planer om kun at være i Lissabon, så kan det ikke anbefales. Trafikken i Lissabon er så tæt og det kan generelt godt være en stressende affære, hvis man ikke er vant til den sydeuropæiske kørestil. Hvis du derimod kunne tænke dig at udforske de mange spændende seværdigheder udenfor Lissabon, så er billeje den bedste måde. Billeje i Lissabon er billigt og bilerne er af høj kvalitet og det største udvalg af lejebiler og de billigste priser finder du i Lissabon lufthavn.

En halv times kørsel udenfor Lissabon ligger Sintra, en smuk UNESCO by som man kun kan blive forelsket i. Kør dertil i din lejebil, parkér og gå op igennem byen. Se også det royale palads og slotsruinerne af Moorish borgen. Du bliver ikke skuffet, det lover vi! Du kan også bruge din billeje til at besøge Praia das Maçãs, et smukt lille fredfyldt sted ved vandet. Her kan du falde helt til ro.

Billeje i Lissabon giver dig også mulighed for at køre ud til Azeitão, en lille region med en række små smukke byer og som samtidig ligger tæt på Arrábida Nature Park.

En oplagt dagstur kunne gå til Estoril og/eller Cascais på Lissabonkysten. Her ligger nogle af landets bedste strande og de to byer byder også på mange interessante bygninger og historier.

Trænger du til en lille pause fra storbylivet i den portugisiske hovedstad, er billeje en mulighed for at udforske nogle af de mange spændende seværdigheder og charmerende byer i nærheden af Lissabon. En lejebil er naturligvis også en oplagt mulighed for nemt at drage videre fra Lissabon til nye oplevelser i helt andre dele af Portugal. Du kan finde den billigste billeje til din rejse med Escapeaway i søgemaskinens andet trin, hvor vi har gjort det let for dig at vælge nøjagtig den type lejebil, som bedst opfylder dine behov. Alle biludlejningspriserne du ser i søgemaskinens oversigt, inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. Herunder finder du gode råd og tips til en ferie med billeje i Lissabon.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du foretrækker at bestille din lejebil med afhentning direkte i lufthavnen eller fra et udlejningskontor i Lissabon, kan du i søgemaskinen her på Escapeaway frit vælge mellem lejebiler fra en lang række internationale og lokale biludlejningsselskaber. Vi ønsker at tilbyde dig den billigst mulige billeje i Lissabon, og derfor har vi hos Escapeaway Rejser valgt at samarbejde med AutoEurope. Denne biludlejer er kendt for deres gode kundeservice og lave priser. Vi har i samarbejde med AutoEurope, som har stort kendskab til lejemarkedet i Lissabon, desuden frasorteret udlejningsselskaber, som nok er kendt for at have lave priser, men erfaringsmæssigt ikke leverer en tilfredsstillende service.

Priser

Priserne på billeje i Lissabon, som du ser i søgemaskinen her hos Escapeaway rejser, inkluderer alle de lovpligtige forsikringer og fri kilometer med mindre andet angives i lejebetingelserne. Det giver dig friheden til ikke blot at tage på opdagelse i Lissabon og uden for byen uden bekymringer om kilometerforbrug. Ved bestillingen af din lejebil har du naturligvis mulighed for at vælge biler i forskellige prisklasser og eventuelt tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Priser på lejebiler finder du online her

Typer af lejebiler

Takket være vores samarbejde med AutoEurope kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af lejebiler i Lissabon. Som udgangspunkt er lejebilerne, du ser i oversigten, opdelt i kategorier. i Lissabon vil udvalget hos AutoEurope typisk inkluderer bilmærker såsom Peugeot, Volkswagen, Toyota og Opel. I Lissabon og resten af Portugal tilbyder AutoEurope et bredt udvalg af bilmodeller lige fra helt små biler med plads til blot to personer op til rummelige minivans med plads til 9 personer. Ønsker du at finde den billigst mulige lejebil til din ferie i Lissabon, finder du den i mini- og economy-kategorien. Her findes prisvenlige lejebiler såsom Volkswagen Up og Renault Twingo. Er du afsted med hele familien eller en større vennegruppe, er det naturligvis mere oplagt at vælge en af de store lejebiler. Når du bestiller din rejse hos Escapeaway, kan du for eksempel vælge at leje en minivan med plads til syv personer såsom en Opel Zafira. En ferie med billeje i Lissabon er naturligvis også en chance for at supplere de unikke hideaways med køreoplevelser udover det sædvanlige. Det lune, solrige klima i Lissabon er for eksempel en oplagt mulighed for at leje en cabriolet som for eksempel en Peugeot 207 Cabriolet.

Lufthavne:

Har du tænkt dig at benytte billeje i Lissabon, er det mest oplagte at bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen. Så kan du køre direkte til dit hotel og er klar til at tage hul på en oplevelsesrig ferie i den portugisiske hovedstad. Bestiller du din lejebil hjemmefra, har du desuden den bedste chance for at få den billigste pris på netop den type lejebil, du ønsker i Lissabon.

Lissabon-Portela Lufthavn

Den internationale Lissabon-Portela Lufthavn ligger omkring 7 kilometer nord for hovedstadens centrum. Lissabon-Portela Lufthavn (lufthavnskode LIS) er Portugals største lufthavn, som blev brugt af 16 millioner passagerer i 2013. Lufthavnen er hovedbase for TAP Portugal og benyttes desuden af blandt andre easyJet, Ryanair og SATA International. Du finder adskillige anerkendte biludlejningsselskaber i lufthavnens ankomstterminal såsom Avis, Europcar og Hertz. De fleste som rejser til Lissabon, vælger da også at bestille billeje med afhentning i lufthavnen. AutoEuropa har dog også udlejningskontorer i selve Lissabon, som du også kan vælge i søgemaskinen

Oplevelser i Lissabon med billeje

Når vi anbefaler, at du overvejer at supplere din ferie i Lissabon med billeje, er det ikke for at du nemt kan komme omkring i den indre by. Her er det letteste i de fleste tilfælde at benytte byens offentlige transportsystem eller ganske enkelt bevæge dig rundt til fods. Men billeje er derimod en mulighed for dig, som har tiden til at tage på spændende udflugter i udkanten af Lissabon eller endnu længere væk. Mulighederne er mange, og en lejebil giver dig friheden til at lægge din helt egen rejseplan.

Tag på tur langs Lissabonkysten

Trænger du til en pause fra storbyen, eller ønsker du blot at opleve mest muligt af Portugal på din ferie, er en udflugt langs Lissabonkysten med billeje et godt valg. Hovedstadens egne indbyggere trækker selv i de varmeste måneder hertil for at undslippe den værste hede. I de mondæne kystbyer Estoril og Cascais kun en halv times kørsel fra Lissabon kan du både nyde strandliv, shoppe, besøge lækre fiskerestauranter og Europas største kasino. Kører du videre længere ind i landet mod nord, kan du i Sintra opleve en af Portugals mest berømte seværdigheder i det farverige Pena-palads, der med dekorative haver, søer og tårne er som taget ud af et eventyr.

Læs også: oplevelser på Lissabonkysten

Óbidos - Portugals mest romantiske middelalderby

Omtrent 100 kilometer nord for Portugal ligger den lille middelalderby Óbidos, som især er kendt for sin store, velbevaret borg fra det 12. århundrede. Byen er bestemt en dagsudflugt værd, hvis du holder af at gå på opdagelse i smukke gamle brostensbelagte gader og butikker med lokalt håndværk. Er du på ferie i Lissabon i november, er det desuden oplagt at besøge den store årlige chokoladefestval i Óbidos. Overvej eventuelt at tage en overnatning i byen, så du bedre kan nyde den særlige atmosfære, når hovedparten af dagsturisterne er draget videre. Dette var blot et par ideer til oplevelser med billeje i Lissabon. Du kan finde meget mere inspiration til din bilferie på bloggen her hos Escapeaway.

Information om billeje hos Escapeaway Rejser

Ovenstående informationer om billeje i Lissabon er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer, da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Hos Escapeaway Rejser henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil i Lissabon, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Læs mere om billeje hos Escapeaway rejser eller om de mange andre spændende rejsemål i Portugal

>> Læs mere om billeje