Browns Downtown Hotel

Officiel kategori

Vores vurdering

8,9
Meget godt
2614 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Lissabon syder og bobler. Der sker hele tiden så mange nye og spændende ting i den portugisiske hovedstad, at selv vores venner og samarbejdspartnere, som bor i byen, indrømmer, at de sommetider mister overblikket (i positiv forstand). Én ting er dog helt sikkert, og det ér, at der er ikke en anden storby, de hellere vil bo i - for selvom byen er under forandring og moderniseres, så er historien og Lissabons personlighed den samme som altid.

Browns Downtown Hotel er et skønt refugium fra den travle by udenfor, hvor det pulserende, sydeuropæiske storbyliv bare brager derud af. Det tager ikke rigtigt notits af, hvad der gemmer sig bag den ellers uanselige facade, som hotellet gemmer sig bag. Det kan nemlig godt være, at Browns Downtown Hotel ikke gør meget væsen af sig, når du står på gaden, men så snart du træder indenfor, vil du ikke kun blive mødt af en hyggelig og rolig atmosfære, men også af en lang række interessante design- og møbelklassikere. Her vil du måske genkende et par stykker af Jacobsens, Mogensens og Wegners kreationer. Det er dog ikke kun de skandinaviske klassikere som pryder lobbyen. Her er der finurlige møbler og belysning af designere fra hele verdenen, men det vil jeg komme tilbage til, for først vil jeg lige komme med en meget væsentlig lille detalje.

Du bor i centrum af Lissabon

Når hotellet har et ”Downtown” i sit navn, så er der faktisk en mening i "galskaben", for beliggenheden er i sandhed i Lissabons downtown, eller nærmere bestemt ”Baixa”, som på portugisisk nogenlunde kan oversættes med 'det nedre centrum'… Så fik vi lige det på plads :-)

Jeg ankommer til Browns Downtown Hotel direkte fra lufthavnen efter at have været på Madeira i 4 dage. Her har jeg været en lang række på hotelbesøg, så endelig at komme ind et sted og få muligheden til at slappe lidt af, inden jeg skal have nøglen til mit værelse, føles som en luksus. Der er rendyrket dagligstue-stemning over lobbyen, og det er også netop dét der er tilstræbt, da man indrettede hotellet, fortæller receptionisten Manuel mig.

Selvfølgelig kan jeg ikke lade være med at spørge, hvor begejstringen for de danske møbler kommer fra, og Manuel fortæller mig, at ejeren af hotellet er en ivrig samler af møbler, og han tager altid et nyt møbel med hjem fra sine mange rejser rundt i hele verden… Jeg tænker, at han lyder til at være en heldig kartoffel – eget hotel og rejser verden rundt… Det gad jeg da egentlig også godt ;-)

Jeg bliver pænt, men også lidt insisterende bedt om at tage plads ved Manuels skrivebord, og jeg fornemmer, at der lige er et par praktiske ting, som han gerne vil fortælle mig, inden jeg smutter op på værelset. Jeg tager plads og får mig en lille sludder med Manuel. Mest om Lissabon, hvilke gode råd og tips jeg kan give videre, hvis man vil besøge byen, men også generelt om hotellet og området det ligger i. Manuel fortæller mig at ”It’s one of the best locations for a city-break in Lisbon”, og det vil vise sig, at han har belæg for sin påstand.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

Bare rolig… Jeg skal ikke i gang med at skrive om et TV-program, som i skrivende stund sendes i dansk tv. I stedet vil jeg bare fortælle dig, at hvis det er første gang du skal på storbyferie i Lissabon, så har hotellet en fantastisk beliggenhed. Er det anden gang du skal besøge Lissabon, så har hotellet faktisk stadig en fantastisk beliggenhed, og gæt engang… Er det tredje, fjerde, femte eller måske tyvende gang du skal besøge Lissabon, så har hotellet stadig, og hold nu fast – en fantastisk beliggenhed.

Lissabon består af en lang række kvarterer med hver deres særpræg, og jeg vil ikke nævne dem alle her, men når du bor på Browns Downtown Hotel er du meget meget tæt på nogle af de mest populære og ikke mindst interessante bydele i Lissabon, herunder Alfama, Bairro Alto, Mouraria, Belém, Alcântara, Chiado, Estrela for blot at nævne de mest kendte. På vores blog kan du læse meget mere om Lissabon, de forskellige bydele og seværdigheder.

Læs mere om oplevelser, seværdigheder og restauranter du kan besøge i Lissabon her

Derfor kommer vi gerne tilbage

Som jeg indledningsvist beskrev, så syder og bobler det i Lissabon, og byen er også langt oppe på min liste over sydeuropæiske storbyer, som jeg gerne vil besøge igen meget snart. Der sker så meget i Lissabon både inden for gastronomi, kunst, kultur, natteliv og arkitektur, at der er mange forlængede weekender, der kan fyldes ud. Hertil kommer, at flere anerkendte rejsemagasiner og rejsebloggere har kåret Lissabon til at være en af de mest trendy og upcoming destinationer for storbyferie, og Browns Downtown Hotel er med sin beliggenhed et fremragende udgangspunkt for en rejse til den portugisiske hovedstad.

Jeg er især begejstret for den hjemlige dagligstue-hygge jeg blev mødt af i hotellets lobby. Det kan ikke siges bedre, at den giver en god kontrast til det travle og spændende storbyliv der venter dig, når du træder ud af døren.

Værelsernes stilfulde indretning gør – på trods af at størrelsen ikke er prangende – også Browns Downtown Hotel til et sted, som jeg meget gerne besøger igen.

Godt at vide Browns Downtown Hotel

Den måske vigtigste information om Browns Downtown Hotel er, at morgenmaden ikke serveres på selve hotellet, men på den nærliggende Brown's Coffee Shop. Morgenmaden er dog absolut den lille gåtur værd, så et lille råd er, at når du går til morgenmad, så vær klar til næste punkt på din todo-liste. I receptionen skal de nok vise dig vejen ;-)

Der er ikke nogen grund til at gå tilbage til hotellet. Hotellet ligger i centrum og det betyder, at der er biler og folk på gaden, som det er kotyme i et bycentrum. Er du meget støjfølsom, så er det måske ikke lige det oplagte valg at overnatte på Browns Downtown Hotel. Jeg bemærkede det ikke selv, men blev bare gjort opmærksom på det af Manuel i receptionen.

 

Derfor skal du vælge Browns Downtown Hotel

 • Nærmeste lufthavn: 10 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

 • Castelo São Jorge med måske Lissabons bedste udsigter – ca. 1 km
 • Den ”gyldne” shoppinggade, Avenida da Liberdade – ca. 1 km
 • Lissabon Oceanarium, der er et af Europas største – ca. 8 km
 • Nærmeste metrostation, Baixa-Chiado – ca. 100 m
 • Lissabon lufthavn – ca. 7 km
 • Det mondæne ”boheme”-område, Bairro Alto – ca 1 km
 • Picnic i Eduardo VII-parken ved Marques de Pombal – ca. 2,3 km
 • Smag på de verdenskendte Pasteis de Nata i Belém – ca. 6 km
 • Portvinsinstituttet, Solar do Vinho do Porto (prøv en smagning) – ca. 1 km
 • Henrik Søfarerens-monument – ca. 10 km
 • Tårnet ved Tejo-floden i Belém – ca. 8 km
 • Det smukke Jeronimos-kloster – ca. 7 km
 • Gulbenkian-museet – ca. 3,5 km
 • EXPO ’98-bydelen med shoppingcenter – ca. 10 km

Browns Downtown Hotel har i alt 36 værelser. Alle værelser er indrettet forskelligt, men holdt i samme stil, så der er en rød tråd. Værelserne er moderne og ejerens begejstring for design har også smittet af, da værelserne skulle indrettes.

Faciliteter:

 • WIFI er gratis på alle værelser og fællesarealer
 • TV på alle værelser
 • Radio og musikafspiller (mulighed for at tilslutte afspiller)
 • Lille kitchenette med køleskab til fri afbenyttelse
 • Safetyboks
 • Strygejern og (lille) strygebræt
 • Hårtørrer
 • Aircondition
 • Loftsventilator
 • Nespressomaskine

I superiorværelserne har du tillige en iMac til fri afbenyttelse, hvor der i standard-værelserne ”kun” er en iPad.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Browns Downtown Hotel . Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Rua Dos Sapateiros 73
1100-580 Lisbon

Koordinater

Latitude: 38.7104
Longitude: -9.1381

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,2
Fabelagtigt
1851 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 9 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,8
Fabelagtigt
3313 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 6 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,6
Fabelagtigt
666 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 8 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi

Andre hoteller Lissabon

Vis flere