Casa do Patio by Shiadu

Officiel kategori

Vores vurdering

844 anmeldelser
9,5 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

Casa do Patio by Shiadu tilbyder 19 værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er individuelt indrettede med moderne møbler og forskellige farvevalg samt lejlighedsvis antikke detaljer. Alle værelser har moderne faciliteter såsom TV og gratis WiFi. De private badeværelser har brusebad med rainshower og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Casa do Patio by Shiadu. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Travessa Caldeira 19
Lisbon

Koordinater

Latitude: 38.7099
Longitude: -9.1498

Hvad siger gæsterne om Casa do Patio by Shiadu?

10,0
Jens, Frederiksberg

anbefalelsesværdigt

Ikke prioriteret: Central beliggenhed i roligt og charmerende kvarter. Hyggelig gårdhave. Lækkert værelse. Meget imødekommende og hjælpsomt værtsskab. Vanvittig...
10,0
Flemming, Middelfart

Hyggeligt afslappende

Venligt personale super morgenmad lækkert værelse super hjælpsomme
9,7
Heidi

Dejlig forlænget weekend

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
 • Nærmeste lufthavn: 15 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • I by eller landsby
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
 • Nærmeste lufthavn: 10 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
 • Nærmeste lufthavn: 9 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi

Andre hoteller Lissabon

Vis flere