Inspira Santa Marta

Officiel kategori

Vores vurdering

3946 anmeldelser
9,0 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

Mums! Her vil jeg gerne selv være gæst... Der er i alt 89 værelser og suiter på Inspira Santa Marta, som hver og én er smagfuldt indrettet efter alle feng shuis foreskrifter, men uden at det på nogen måder er "hokus-pokus". Her er faciliteter som gratis Wifi, Nespresso kaffemaskine, safetybox, aircondition, fladskærms-TV (LCD), minibar og flot badeværelse med badekåbe, slippers og hårtørrer.

Værelserne er relativt store når vi taler city-hideaways - og alt efter type varierer de fra ca. 23 til 46 m2. Spørg os endelig, hvis du har specielle ønsker og behov vedr. værelsestype, inden du bestiller: )

Inspira Santa Marta adskiller sig fra andre gode 4-stjernede hoteller ved at have fundet sin helt egen stil. Selvom her er hipt og cool fra kælder til kvist, så er her alligevel en rolig atmosfære, der gør, at både nyforelskede par og børnefamilier vil falde godt til.

Som en ekstra forkælelse, er der fri adgang til SPA-området, hvor du finder sauna, dampbad og jacuzzi - og hvis du har brug for at røre dig på din ferie, så kan du også benytte fitness-området, der ligger i forlængelse af SPA'en.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Inspira Santa Marta. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

R. De Santa Marta 48
1150-297 Lisbon

Koordinater

Latitude: 38.7233
Longitude: -9.1456

Hvad siger gæsterne om Inspira Santa Marta?

8,6
Anitta, Hillerød

Perfekt beliggenhed

I gåafstand til alle oplevelser i indre by og på trods af den centrale beliggenhed er det et roligt område. Hotellet er hyggeligt og har et meget hjælpsomt pers...
10,0
Karin, Thisted

Omhyggelig med service. Lækker spa-afdeling.

Det var et skønt hotel at være på. Meget serviceminded. Lækker restaurant.
9,7
Susanne, Køge

Meget lækkert hotel

Meget fint, rent og pænt hotel. Flotte store værelser når man tænker på en storby. Super god morgenmad og lækker restaurant på hotellet. Meget imødekommende personale....

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
 • Nærmeste lufthavn: 9 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
 • Nærmeste lufthavn: 10 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
 • Nærmeste lufthavn: 6 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi

Andre hoteller Lissabon

Vis flere