Luksusferie Lissabon

Tag med Escapeaway på luksusferie i Lissabon og oplev skønheden fra en af Europas historiske storbyer. Her findes luksushoteller til priser, man ellers kun drømmer om, og et dejligt klima som er indbydende året rundt.

Vores gæster er ikke i tvivl, og vi stemmer gerne i med et 'amen': Lissabon er bare noget helt særligt, og selvom prisniveauet i Portugal er det laveste for en hovedstad i Vesteuropa, så er det her faktisk en rig by - ikke bare fordi den samler cremen af Portugals jetset, men også fordi den bare har alt det, en moderne storby skal have: Smukke gader, god mad, hemmelige gyder og godt vejr. Rigdommen er skabt gennem århundreder som dominerende sømagt med adgang til alverdens rigdomme, så selvom Portugal i dag kun er en skygge af sit gamle jer, så ser man tydeligt den globale historie, som Lissabon engang var centrum for.

Når du rejser på luksusferie i Lissabon får du derfor en by, som emmer af naturlig skønhed, og som giver plads til stille (men lidt anstrengene) gåture i de stejle gader, smukke kig om hvert et gadehjørne og kort afstand til kyst og bjerge. Brug de ikoniske gule sporvogne til at komme rundt og se geografien fra utallige, skønne vinkler.

Lissabon har pga. sin skønhed været historisk været et oplagt sted, at tage på luksusferie. Det gode er, at du også kan opleve det, uden at skulle bruge hele din opsparing. Hos Escapeaway har vi udvalgt en række unikke luksushoteller i Lissabon, som udmærker sig ved god beliggenhed, høj service og smukke rammer, samtidig med at prisen er overkommelig og opnåelig. Bo fx. i det smukke Bairro Alto - det høje kvarter - eller i det centrale Baixa, tæt ved Tajo-floden og med få meter til Lissabons største attraktioner.

En tur i en af Lissabons ikoniske sporvogne er et absolut must, selvom luksusferie måske mere rimer på limousine end offentlig transport. Men i Lissabon er trafikken tæt, og hvis man er turist er det smart at sætte god tid af til at komme rundt med de skramlende, gule vogne, som har rumlet rundt i gaderne siden 1873. Flere luksushoteller ligger indenfor gåafstand af nærmeste sporvognslinje.

>> Se flere rejser til Lissabon
>> Læs også om luksurejser til Porto

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Lissabon

Populære hoteller i Lissabon

Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,6
Fabelagtigt
703 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 9 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,3
Fabelagtigt
1866 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 13 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,3
Fabelagtigt
1168 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 7 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)