My Story Hotel Ouro

Officiel kategori

Vores vurdering

1245 anmeldelser
Beskrivelse

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

Fra lobbyen og caféen i grundplan til kvistværelset med de skrånende loftspartier er der stil og gode detaljer fra A til Z. Ikke to værelser er ens indrettet, for hotellet har skullet tage hensyn til husets oprindelige rammer i Lissabons historiske bydel.

Her findes i alt 51 værelser og her er den samme røde tråd med afdæmpede, doucede farver, der går fint i spænd med den skandinaviske indretningsånd. Sengetæppe i bløde beige farver, dekorative puder ved sengegavlen i forskellige størrelser og design, et badeværelse i minimalistisk stil holdt i hvide farver og glas og trægulvene er mange steder de oprindelige i nysleben strand. Du er ikke i tvivl om, at My Story er et nyere hotel, og det næsten dufter af den friskhed, vi kender, når vi sætter os i en ny bil for første gang…

Værelserne er lydisolerede, og når du befinder dig på værelset, så hører du ikke livet ude på gaden overhovedet. De er relativt små, og det er nok også det eneste ’aber dabei’ men så længe du ved det på forhånd, så tror jeg blot, at du vil blive positivt overrasket over det lille hotel i smørhullet af Lissabon. Det betyder også, at sengene ikke er verdens bredeste – men madrassernes kvalitet er der ingenting at udsætte noget på, det er i orden.

Alle badeværelser er næsten uden undtagelse med bruseniche for at udnytte pladsen, og her er det med det minimalistiske ”penselstrøg” der har været brugt – enkelt og praktisk.

Enkeltværelserne er ca. 13 m2 og dobbeltværelserne 17 m2. De har alle har aircondition, TV, safetybox, minibar og gratis WiFi.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på My Story Hotel Ouro. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Rua Áurea 100
1100-063 Lisbon

Koordinater

Latitude: 38.7100
Longitude: -9.1382

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
 • Nærmeste lufthavn: 10 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
 • Nærmeste lufthavn: 10 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
 • Nærmeste lufthavn: 10 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi