Pakkerejser til Lissabon

Med Escapeaway kan du finde en billig pakkerejse til Portugal, der passer lige til dine behov og ønsker, når det kommer til din ferie. I sådan en pakkerejse er det hele inkluderet, og det er derfor en nem løsning, hvad angår ferie. Det vil sige, at fly til og fra destinationen samt hotel er en del af prisen. Skulle du have lyst til at køre rundt i en bil i smukke Lissabon, er det også muligt at få billeje inkluderet i pakkerejsen. Pakkerejser er den ultimative løsning for dig, der ønsker, at det hele skal være planlagt hjemmefra, så du kan få mest mulig tid til at opleve byen og til at slappe af i dit eget tempo.

Vi har et stort udvalg af billige pakkerejser til Lissabon, og det betyder, at du kan finde den helt perfekte rejse, der matcher dine ønsker. Vi har håndplukket en række hoteller, der alle er placeret i nogle af Lissabons hyggeligste og mest særlige områder, så du kan få hele oplevelsen med under dit ophold. Desuden sørger vi for fleksibilitet, hvad angår din rejse, eftersom vi benytter rutefly, der gør det muligt for dig at vælge skæve rejsedatoer og selv vælge din rejselængde.

Lissabon er Portugals hovedstad og er en af de smukkeste byer, du kan besøge i det sydlige Europa – og det er derfor et besøg værd. Byen har alt, hvad du kan forestille dig. Lækker mad, som er en oplevelse i sig selv, kulturelle og historiske seværdigheder, varme temperaturer hele året rundt og rigeligt med shoppingmuligheder. Du får hele storbypakken, når du rejser til Lissabon, og du kan næsten være sikker på, at det ikke er sidste gang, der kommer til at stå lige præcis det navn på din flybillet. Den smukke by og de mange unikke oplevelser vil blive ved med at trække i dig, og det er ikke muligt at opleve det hele på én enkelt dag.

Læs mere om det spændende udvalg af rejser til Lissabon i Portugal med Escapeaway

Sådan finder du en billig pakkerejse

Når du skal finde frem til din pakkerejse, kan du benytte den søgemaskine, som vi hos Escapeaway har bygget på vores side. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste diverse oplysninger og trykke søg, og så finder vi frem til de bedste priser og muligheder for fly såvel som overnatning. Hvis du ikke har andre krav til din rejse, end at den skal være billig, kan du benytte dig af vores lavpriskalender, der guider dig frem til, hvornår det er billigst at rejse afsted til Lissabon.

Hvis du vælger at tage til Lissabon, har du muligheden for at rejse fra alle favoritlufthavnene, nemlig København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg. Når du flyver afsted til Lissabon, vil du lande i Lissabon Humberto Delgado Lufthavn, der kun ligger placeret syv km fra hovedstadens centrum. Det er derfor nemt at komme frem og tilbage, når du ankommer og skal hjem til Danmark igen. Enten kan du tage en bus, taxi eller vælge at leje en bil til dit ophold. Billeje kan du som nævnt arrangere i forvejen og dermed få inkluderet i pakkerejsen.

>> Læs også om luksushoteller i Lissabon
>> Læs her om luksusrejser til Portugal

Kort over Lissabon

Populære hoteller i Lissabon

Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,3
Fabelagtigt
1517 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon, Belém
9,2
Fabelagtigt
2013 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste by: ca. 7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,2
Fabelagtigt
2710 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi