Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument

Portugal, Lissabon

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

2605 anmeldelser
Henrik Nielsen
Besøgt af
Henrik Nielsen

På dette unikke og smukke hotel kan du føle dig langt fra storbyen, og alligevel gør beliggenheden, at du på kort tid kan besøge seværdigheder som Belém bydelen samt Lissabons historiske centrum. Du vil opleve en rigtig god service, når ferien nydes i de dejlige grønne haver eller ved swimmingpoolen, eller når du forkæles i den lækre Spa. Hotellet er virkelig dejligt med alle de faciliteter, der hører til et femstjernet hotel. Du vil overvældes af charmen ved at bo på Pestana Palace.  

På det smukke hotel, beliggende i historiske omgivelser, vil du opleve kvalitet og atmosfære alle steder på hotellet. Værelserne er lyse og bekvemme, og du kan vælge mellem udsigt til haven eller til de små gader i det rolige kvarter. Den gamle balsal lægger lokaler til Restaurante Valle-Flôr, hvor morgenmad og middag kan nydes. Frokosten på hotellet kan også indtages ude i den dejlige have på Lake House, hvor der serveres lette retter. Efter en skøn dag blandt mange seværdigheder i den fantastiske by er det rart og afslappende at tale om dagens begivenheder i hyggelige rammer på hotellets Bar Allegro.

Fra ”dit” palads er der 2 km til den historiske bydel, Belém, på bredden af Tejo floden. Her kan du blandt andet opleve Belém Tårnet samt Opdagelsesmonumentet, der er dedikeret til fædrene til de store geografiske opdagelser i verden. Den flotte plads, Praca do Comércio, og Lissabons andre seværdigheder ligger også inden for overskuelig afstand. 4-6 km fra hotellet finder du de fleste seværdigheder her i Portugals charmerende hovedstad. 
 

Derfor skal du vælge Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument

  • Nærmeste lufthavn: 13 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi