Weekendrejser til Lissabon

Går du og drømmer om at rejse væk på en forlænget weekend? Lissabon har alt, hvad du har brug for, når det kommer til weekendrejser. Her kan du få kulinariske oplevelser på en af de mange anerkendte restauranter i byen, eller du kan tage på en uforglemmelig tur i sporvogn gennem den ældre del af byen, hvor du har mulighed for at lære en masse om byens historie. Du kan også vælge blot at slentre rundt i de mange smalle og stejle gader i byen, hvor du vil opleve en hyggelig atmosfære og venlige lokale, der måske er ved at hænge vasketøjet op. Uden for byen venter der desuden en fantastisk natur, hvor du er garanteret mange minder, der kan tages med hjem fra ferien. 

Der er uden tvivl masser af muligheder i Lissabon, og det tager ikke mere end et par timer at flyve til den portugisiske by, hvilket gør Lissabon til et oplagt rejsemål for en forlænget weekendrejse. Tag eksempelvis af sted torsdag eftermiddag, og kom hjem søndag aften, og vær garanteret tre dage fyldt med uforglemmelige oplevelser med kæresten, veninderne eller hele familien.

Tag en forlænget weekend i Lissabon, og oplev den unikke stemning 

En tur til Lissabon indebærer for rigtig mange et besøg hos en af de mange konditorier, der byder på lækre kager for dem, der har en svaghed for søde sager. Herudover er byens mange fiskerestauranter bestemt et besøg værd, og her kan du få serveret skaldyr og fisk i lange baner. I samme ombæring må du ikke snyde dig selv for en af de mange portugisiske vine, og måske du ligefrem finder inspiration til, hvad du fremover vil servere for dine gæster derhjemme. Efter solnedgang er det en oplagt mulighed at følges med de lokale til en af de mange fado-restauranter, hvor man blandt andet kan opleve visekunstnere optræde med fado-viser. 

Har du en fodboldentusiast gemt i maven, er det desuden en mulighed at planlægge en tur ud at se bold, når en af byens store klubber Sporting Lissabon eller Benfica skal spille fodboldkamp. Endelig finder du også flere museer i byen, hvor du blandt andet kan se en kunstsamling fra oldtidens Egypten, hvis du har et ønske om at tilføre mere kulturelle oplevelser til din weekendrejse.

Book en weekendrejse til Lissabon, og få minder for livet 

Når du rejser til Portugal og charmerende Lissabon finder du noget for enhver smag, og det gælder, uanset om du søger kulturelle oplevelser, skøn arkitektur eller naturoplevelser. Herudover er du altid garanteret varme og sol stort set alle årets dage, da Lissabon er beliggende mellem Golfstrømmens varme og det lune middelhavsklima. Med vores søgemaskine her på siden hjælper vi dig med at booke en uforglemmelig weekendrejse til Lissabon. Vi tilbyder blandt andet billige priser på hoteller og flyrejser med afgang fra din foretrukne destination, hvad end det er Aalborg, Aarhus, Billund, København eller Hamborg. Den korte flyvetur er uden tvivl med til at gøre Lissabon til en foretrukken rejsedestination i tilfælde af, at man blot skal være væk en enkelt weekend, og byen bugner ganske enkelt af oplevelser, der alle er et besøg værd.

>> Læs også om luksusferie i Lissabon
>> Book en pakkerejse til Lissabon

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Lissabon

Populære hoteller i Lissabon

Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
8,9
Meget godt
2508 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,5
Fabelagtigt
3459 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon, Belém
9,2
Fabelagtigt
2013 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste by: ca. 7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)