Billeje på Lissabonkysten

Skal du rejse til Lissabonkysten i Portugal kan du her finde information om billig billeje i Lissabon, samt få tips og råd til oplevelser i din bil.

Lissabonkysten er rig på seværdigheder, charmerende byer og smuk natur. Vil du have friheden til at udforske det hele i dit eget tempo, kan vi anbefale dig at supplere din rejse fra Escapeaway med billeje. Når du har en lejebil til rådighed, får du automatisk en meget mere fleksibel ferie med flere unikke oplevelser. For at du nemt kan finde den billigste billeje til din rejse på Lissabonkysten med Escapeaway, har vi i søgemaskinens andet trin givet dig mulighed for at tilvælge nøjagtig den type lejebil, som bedst opfylder dine behov. Alle de biludlejningspriser du ser i søgemaskinens oversigt inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. Herunder finder du gode råd og tips til en ferie med billeje på Lissabonkysten.

Lufthavne:

Vil du have mest muligt ud af din ferie på Lissabonkysten, er det oplagte at bestille din lejebil med afhentning direkte i lufthavnen. Så kan kan du uden forsinkelse køre videre til dit hideaway og med det samme tage hul på en oplevelsesrig ferie. Bestiller du din lejebil hjemmefra, har du desuden bedst chance for at få den billigste pris på netop den type lejebil, du ønsker til din ferie på Lissabonkysten.

Lissabon-Portela Lufthavn

Tæt ved den portugisiske hovedstad ligger den internationale Lissabon-Portela Lufthavn (lufthavnskode LIS), som er Portugals største lufthavn. Lufthavnen er hovedbase for TAP Portugal og benyttes desuden af blandt andre easyJet, Ryanair og SATA International. Lufthavnen er det oplagte valg for dig, som skal holde ferie i et af vores hideaways på Lissabonkysten. Lufthavnen betjenes af adskillige biludlejningsselskaber, og der er derfor gode muligheder for at finde gode tilbud på billeje her. De fleste vælger da også at bestille billeje med afhentning i lufthavnen for at komme nemt videre, men AutoEuropa har dog også udlejningskontorer inde i mange byer eller ved togstationer på Lissabonkysten, som du også kan vælge i søgemaskinen.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du foretrækker at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen eller fra et andet udlejningskontor på Lissabonkysten, har du i søgemaskinen hos her på Escapeaway frit valg mellem lejebiler fra en lang række internationale biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, Eurocar, Sixt, Firefly og EuropCar, samt en række regionale biludlejningsselskaber. For at kunne tilbyde dig den billigste billeje på Lissabonkysten, har vi hos Escapeaway valgt at samarbejde med AutoEurope. Dette er en anerkendt biludlejer, som i Portugal er kendt for at tilbyde god service og lave priser. Vi har i samarbejde med AutoEurope desuden valgt på forhånd at frasortere visse udlejningsselskaber, som nok er kendt for at have lave priser, men erfaringsmæssigt også ofte leverer en meget dårlig service.

Priser

Priserne på billeje på Lissabonkysten, som du ser i søgemaskinen her hos Escapeaway, inkluderer alle lovpligtige forsikringer og frit kilometerforbrug med mindre andet er angivet i lejebetingelserne. Ved bestillingen af din lejebil har du naturligvis mulighed for at vælge biler i forskellige prisklasser og eventuelt tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Sammenlign priser på lejebiler online

Typer af lejebiler

I kraft af vores gode samarbejde med AutoEurope kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af lejebiler på Lissabonkysten. Som du vel se er lejebilerne i oversigten opdelt i kategorier. På Lissabonkysten vil du typisk finde bilmærker såsom Peugeot, Volkswagen, Toyota og Opel i udvalget hos AutoEurope. AutoEurope tilbyder på Lissabonkysten lejebiler lige fra helt små biler med plads til kun to personer op til store mini-busser med plads til 9 personer. Går du først og fremmest efter den billigst mulige lejebil til din ferie på Lissabonkysten, er det i Mini- og Economy-kategorierne, du skal lede. Her findes et bredt udvalg af billige men pålidelige bilmodeller såsom Volkswagen Up og Renault Twingo. Er du på familieferie eller sammen med en større vennegruppe, er det mere oplagt at vælge en lidt større lejebil. Når du bestiller din rejse hos Escapeaway, kan du for eksempel vælge at leje en minivan med plads til ni personer såsom en VW Transporter. Forsød eventuelt ferien med en køreoplevelse ud over det normale. Det lune klima på Lissabonkysten indbyder for eksempel til at slå kalechen ned i en cabriolet og nyde den lune vind i ansigtet.

Oplevelser på Lissabonkysten med bil

Billeje på Lissabonkystens er ikke blot en mulighed for at komme nemt omkring til de mest berømte seværdigheder, men også din mulighed for at skabe en unik ferie, hvor du tager spontane udflugter til de mindre kendte perler, som denne populære region stadig gemmer på. Herunder får du et par af vores bud på udflugter med billeje på Lissabonkysten.

Cabo de Roca

Det europæiske fastlands vestligste punkt, Kap Roca, finder du knap 40 kilometer vest for Lissabon. En udflugt til klippefremspringet som ligger inde i Nationalparken Sintra-Cascais, byder på vind i håret samt fantastiske udsigter fra 150 meters højde over havet og langs kysten. Selvom den barske kyst ved Cabo de Roca ikke just indbyder til standliv, kan du dog i parkens udkant godt finde mere fredelige strande, som f.eks. Praia Grande.

Læs mere om Parque Natural de Sintra-Cascais på det portugisiske turistkontors hjemmeside her

Sintra

Små 30 kilometer fra Lissabon ligger et af de mest populære udflugtsmål på Lissabonkysten, bjergbyen Sintra, som vores egen H.C. Andersen i sin tid var svært begejstret for. Sintra er optaget på UNESCO's verdensarvsliste med sin helt egen kategori for "unikt kulturlandskab", som både indbefatter byens historiske bygninger og den frodige natur i de omkringliggende bjerge. For de fleste besøgende er det især Nationalpaladset og det farverige Palacio da Pena, som tiltrækker. Et ekstra lille tip til dit besøg i Sintra: Byen er også berømt for søde sager, hvor blandt andet byens ostekage efter sigende skulle stamme helt tilbage fra det 12. århundrede.

Golfbanerne på Lissabonkysten

Ikke en seværdighed i traditionel forstand, men alligevel må vi her nævne muligheden for med billeje at afprøve nogle af de mange golfbaner på Lissabonkysten, som er kendt for deres høje kvalitet og for at tiltrækker både professionelle og amatørspillere fra hele Europa. Portugal er i det hele taget et yderst interessant rejsemål for dig, som holder af at spille golf i ferien. Landet er således for nylig kåret til verdens bedste golfdestination og har gode baner ikke blot på Lissabonkysten, men også for eksempel i Algarve. Med egen lejebil er det ikke noget problem at rejse omkring til de forskellige golfanlæg med dine egne køller i bagagerummet. Dette var blot et par ideer til oplevelser med billeje på Lissabonkysten. Du kan finde meget mere inspiration til din bilferie på bloggen her hos Escapeaway, hvor vi også skriver om aktuelle begivenheder i Portugal.

Information om billeje hos Escapeaway Rejser.

Ovenstående informationer om billeje på Lissabonkysten er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer, da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil på Lissabonkysten, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Du kan også læse mere om billeje i Lissabon eller om andre rejsemål i Portugal som du finder i programmet hos Escapeaway rejser.

>> Læs mere om billeje