InterContinental Estoril

Portugal, Lissabonkysten, Estoril

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

533 anmeldelser
Henrik Nielsen
Udvalgt af
Henrik Nielsen

InterContinental Estoril er et nyere hotel, hvor service og faciliteter er i højsædet. Du kan nyde ferielivet med havudsigt fra det store swimmingpoolområde eller forkæle dig selv i SPA- og wellnesscenteret. Havudsigt er en del af InterContinental's DNA og kan nydes fra såvel lobbyen, flere af restauranterne og fra mange af værelserne, hvor hovedparten også tilbyder balkon eller terrasse.

På InterContinental Estoril kan du opleve modsætninger, der mødes, og som går perfekt hånd i hånd. For det lille hotel med blot 59 værelser har nemlig adresse i det tidligere og symbolske Atlantico Hotel. Det betyder, at du vil føle et touch af historiens vingesus, men samtidig bor du omgivet af smukke og moderne faciliteter og detaljer. Af andre modsætninger, der er værd at nævne, er beliggenheden. Nemlig ved Atlanterhavet og livlige Estoril, men på samme tid vil du føle, at du bor i en lille oase med højt til himlen og albuerum. Ikke mindst, når du befinder dig i haven med palmer, loungebar og selvfølgelig poolen.

Desuden er det også en modsætning, at et hotel som InterContinental Estoril med sine 59 værelser tilbyder så relativt mange faciliteter, som ellers normalt hører sig større hoteller til. Derfor kan du glæde dig til f.eks. SPA- og wellnessområdet, hvor du under ferien kan tilkøbe forskellige former for behandlinger for krop og sjæl. Og for smagsløgene er der dømt forkælelse hos chefkokken, Miguel Laffan, der er født og opvokset i nabobyen Cascais, og som har flere Michelin-stjerner på sit CV. Han er vendt tilbage til sin hjemstavn på Lissabonkysten, og vi kan kun takke ham for at have valgt InterContinental Estoril som sit nye "stamsted" i køkkenet. 

Udenfor matrilken på InterContinental Estoril kan du ligeledes få en på opleveren. Ikke mindst bør du udforske Estoril og nabobyen Cascais. Der er ikke langt til de dejlige strande og populære restauranter. Lissabon centrum nås på en overskuelig togtur på bare 20 minutter. Toget afgår fra Monte Estoril-stationen, der ligger ca. 5 minutter til fods fra InterContinental Estoril. Estoril og omegn er også ideelt for golfelskere. Du kan vælge mellem nogle af Europas bedste baner. Eller opleve den billedskønne by, Sintra, oppe i bjergene, hvor adelen i gamle dage holdt til om sommeren.

Jeg kan anbefale, at du også besøger Cascais om aftenen med de mange restauranter og gode butikker. Du kan vælge at gå langs strandpromenaden eller tage kystbanetoget fra din lokale station, Monte Estoril. Om aftenen er her en dejlig og frigjort stemning langs strandpromenaden, hvor du kan spise en god middag og nyde havudsigten. Men InterContinental Estoril tilbyder også gourmetkøkken. Atlântico Bar & Restaurant har havudsigt fra terrassen og tilbyder både portugisiske og internationale retter.  
 

Derfor skal du vælge InterContinental Estoril

  • Nærmeste lufthavn: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi

Kort og afstande