Ferieboliger på Lissabonkysten

Kystområdet som omkranser Lissabon og mundingen af Tejo-floden, byder på mange smukke strande, charmerende småbyer og kort afstand til den imponerende storby Lissabon. Her kan I bo i udvalgte feriehuse eller lejligheder med gode anmeldelser. Book en feriebolig på Lissabonkysten med Escapeaway i dag!

Det er ofte et mindre hus eller en hytte, som man bor i, når man lejer en feriebolig ved Lissabonkysten. Her kan man bo i kortere eller længere tid ad gangen, fordi ferieboligerne i dette område ofte udlejes hele året. Hvis man ønsker at opleve mere af Portugal end blot det nærmeste område, så kan man ofte leje en feriebolig i en måned eller længere tid. De fleste ferieboliger har også et komplet køkken med komfur og ovn, så man selv har mulighed for at lave mad med de portugisiske råvarer.

Tæt på de lokale

Ferieboligerne ligger overalt ved Lissabonkysten – både i de lidt større byer, men bestemt også i de lidt mindre landsbyer. Når man bor i en feriebolig ved Lissabonkysten kan man altså nemt komme helt tæt på de lokale, hvor man kan opleve portugisernes gæstfrihed og venlighed. Når man bor midt i lokalsamfundet, er det også meget nemmere at opleve portugisernes kultur på nært hold. Det giver ofte en mere autentisk ferieoplevelse, når man bor i en feriebolig i stedet for at bo på et hotel.

En ferie med golf

I denne del af Portugal ligger der rigtig mange gode og eksklusive golfbaner, og golfspillere kommer gerne fra hele verden for at spille golf i den smukke natur nær Lissabonkysten. Det som gør området til et populært golfsted, er beliggenheden men også landskabet og naturen. Alene i bjergbyen Sintras bjerge er der syv baner, som ligger relativt tæt på hinanden. Hvis man gerne vil på en ferie med masser af golfspil, så kan man sagtens leje en feriebolig ved Lissabonkysten, så man har nem adgang til at spille golf. Vil man gerne prøve nogle forskellige baner, så kan man købe et golfpas, som giver adgang til, at man kan spille golf på flere baner i løbet af sin ferie.

En afslappende ferie

Man er garanteret en meget afslappende ferie, hvis man lejer en feriebolig ved Lissabonkysten. Mange mennesker oplever denne ferieform som meget afslappende, fordi man ikke føler samme hast for at opleve landet, som når man bor på et hotel, hvor der hver dag arrangeres udflugter. Idet nogle ferieboliger har enten altan eller en mindre have, så kan man også nyde solen herfra uden at skulle gå ned på de turistfyldte strande.

Afslut ferien med et par dage i Lissabon

Mange vælger at afslutte deres ferie på Lissabonkysten med et par dage i Lissabon. I Lissabon finder du også ferieboliger, men det er dog "normale" hoteller som er den mest benyttede indkvarteringsform i Lissabon.

>> Se vores udvalg af rejser til Lissabon
>> Læs også om storbyferie i Lissabon her

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Lissabonkysten