Hideaways og boutique-hoteller på Lissabonkysten

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel på Lissabonkysten lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel på Lissabonkysten når ferien skal have et ekstra krydderi.

Blot en halv times kørsel vest for Lissabon ligger et par charmerende badebyer langs den dejlige strand, der med sit store udvalg af hoteller og lejlighedskomplekser i alle prislag danner rammen for ferierende i alle aldre. Der ligger flere seværdige byer idyllisk langs kysten vest for Lissabon f.eks. Estoril og Cascais.

Der er mange togforbindelser fra Cais do Sodré-stationen mellem Lissabon og Estoril/Cascais, så det er nemt at kombinere et storbyophold med badelivets glæder. Der findes også skønne hoteller, gode restauranter og det største kasino i Europa. En promenade forbinder strandene Cascais og Estoril og giver mulighed for behagelige gåture.Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway på Lissabonkysten være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hideaways på Lissabonkysten