Hoteller på Lissabonkysten

Lissabonkysten bugner af gode hoteller; men i Escapeaway er vi ikke bare interesserede i gode hoteller; vi er interesserede i gode hoteller, der giver dig fred og ro og muligheden for at holde din ferie i dit eget tempo, gemt væk fra masseturismens hvirvlende strømme. Derfor har vi personligt håndplukket nogle hoteller på Lissabonkysten, som alle lever op til vores helt særlige krav om at være et hideaway.

Et hideaway-hotel er et hotel, der enten er i besiddelse af en vis charme, autencitet eller nogle unikke omgivelser. Det kan også være et hotel, der har en spændende forhistorie, en særegen beliggenhed eller en tæt tilknytning til lokalområdet, og som dermed kan give dig en unik oplevelse af lokalområdets gastronomiske og kulturelle traditioner.

Da hotellets personlighed og atmosfære er meget vigtige for os, er vi også altid på udkig efter familie-ejede hoteller, da disse ofte har en meget afslappet og personlig stemning. Vi stiller også nogle helt konkrete krav til hotellet, blandt andet, at der er gode fællesarealer, en pool og et forholdsvist lavt antal værelser (normalt max 50). Men det allervigtigste kriterium for os er, at hotellet er et sted, vi som besøgende har lyst til at vende tilbage til - for alt godt kalder på en gentagelse.

Alle vores hoteller på Lissabonkysten kan bookes online til konkurrencedygtige priser. Du kan her se en liste over alle vores hideaways på Lissabonkysten og læse en personlig beskrivelse af hvert hotel:

Unikke hideaways på Lissabonkysten

Kort information om Lissabonkysten

Lissabonkysten byder på et par af Portugals mest charmerende kystbyer og ligger samtidig ikke mere end en halv times kørsel fra den dynamiske og farvestrålende  hovedstad Lissabon. Du har således den ideelle mulighed for at kombinere opholdet på dit hideaway med spændende storbyferie og afslappende badeferie på én gang.

To af de mest kendte feriebyer på Lissabonkysten er Cascais og Estoril. Cascais har ofte vundet sit ry for at være sommerresidens for den portugisiske kongefamilie i det nittende og tyvende århundrede; blandt andet lod kong Carlos I her det første oceanografiske laburatorium i Portugal opføre i 1896, og ledede personligt hele otte videnskabelige ekspeditioner til kysten, indtil han blev henrettet i Lissabon i 1908. Idag bærer byen - trods sin store popularitet og sine turiststrømme - stadig præg af sin historie som en klassisk portugisisk fiskerby, hvor fiskerne drager ud i deres farvestrålende både og efterfølgende hiver deres fangst op på stranden.

Ligesom Cascais har Estoril tidligere været yndet tilflugtssted og sommeresidens for ikke bare det portugisiske, men også det europæiske aristokrati, der er blevet lokket af byens kosmopolitiske atmosfære, de mange solskinstimer og den fine strand. På det tidspunkt var byens casino - Europas største - ét af byens helt store trækplastre, hvilket det stadig er for mange besøgende. Men også byens mange gode restauranter og cafeer, der byder på fremragende fiskeretter, medvirker til byens popularitet blandt både portugisiske og udenlandske gæster.

Endelig byder kysten også på det særegne og smukke naturfænomen Boca do Inferno (helvedes mund), kun godt 20 minutters gåtur vestpå langs havet fra Cascais. Her kan du lade dig gennemblæse af den friske Atlanterhavsbrise, mens bølgerne slår ind mod klipperne med stor kraft. 

Andre rejsemål og hoteller i Portugal

Hvis du allerede har besluttet dig til, at du vil rejse til Portugal, men endnu ikke har lagt dig fast på, hvilket rejsemål i Portugal, du vil rejse til, så kan du her læse mere om andre rejsemål i Portugal, hvor du finder et spændende udvalg af vores hideaways-hoteller. Vi har blandt andet håndplukket hoteller på Madeira, i AlentejoMidtportugalNordportugalAlgarve og i hovedstaden Lissabon. Husk du også altid er meget velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på en ferie med ophold på hotel. Klik på nedenstående link og du vil modtage et uforpligtende tilbud på jeres ferie.

Bestil et uforpligtende tilbud

>> Læs mere om hoteller

Kort over Lissabonkysten