Luksusferie Portugal

Kender du den der lille glæde over, at alting bare er præcist som det skal være? Eller måske endda lidt bedre end det? Det er følelsen af være på ferie og bo på mere eksklusive luksushoteller, der sætter en ære i at gøre dit hotelbesøg til andet og mere end bare en overnatning. Portugal er en perfekt destination, hvis din ferie skal være lidt mere eksklusiv end all inclusive i Egypten eller en campingplads i Frankrig.

Portugal var et diktatur frem til 1974, men gennem den ublodige nellikerevolution blev landet demokratisk, og siden medlem af EU i 1986. Portugal er dog stadig et af EUs fattigste lande, hvilket betyder at det er meget billigt at opholde sig her, både i forhold til indkvartering og dagligt forbrug. En luksusferie i Portugal er derfor relativt set billig i forhold til mange andre lande. De helt store turistmagneter på fastlandet er Algarvekysten i syd, og den elegante hovedstad Lissabon, mens de to øgrupper Azorerne og Madeira er populære destinationer året rundt.

Landets nuværende, lidt undseelige tilstand, står i skarp kontrast til tiden son koloniherre og hersker over verdenshavene. Fra 1400-tallet og frem til 1800-tallet var Portugal i perioder blandt de rigeste lande i verden, baseret på den lukrative trekantshandel med slaver og råvarer som sukker, guld og krydderier. Det er denne rige periode, som har grundlagt det smukke Lissabon, som vi kender i dag, og en af grundene til, at man finder smukke, gamle bygninger af en storhed, som ikke umiddelbart passer til nutidens Portugal.

Udvalgte luksushoteller i Portugal

I Portugal finder du luksushoteller i den mere eksklusive skala over hele landet. Det betyder, at det er helt op til dig, om du helst vil tage på strand- og daseferie i det solskinsrige Algarve, vandre i bjergene i det centrale Portugal eller udforske den smukke, hvide by Lissabon, hvorfra ekspeditionerne, der kortlagde verden, sejlede ud. Og så er priserne på en luksusferie endda mere end rimelige i Portugal, hvis man sammenligner med andre sydeuropæiske lande. For eksempel kan en uges ophold på et af vores små yndlingsgemmesteder i Algarve, Costa d’Oiro Ambiance Village inklusiv fly og luksushotel i otte dage købes til en meget gunstig pris. Og ligesom på vores andre mere eksklusive samarbejdshoteller i Portugal garanterer vi for masser af lokal charme, venligt personale og det der ekstra touch, der gør du hænger længere i morgenmadsbuffeten og på altanen på dit værelse end du gør på et ”almindeligt” hotel.

Populære luksus-destinationer

Algarve
Fantastisk kyststrækning med smukke strande, dramatiske klipper og et fantastisk vejrlig. Flyv ind til lufthavnen i Faro, lej en bil og kør ud på eventyr. Skift gerne mellem flere luksushoteller i Alagarve på din ferie, så du får mest muligt ud af rejsen.

>> Læs mere om luksusrejser til Algarve her

Madeira
Det her er Cristiano Ronaldos rigtige hjemmebane. Superstjernen er født og opvokset på øgruppen, som ligger langt ude i Atlanterhavet og består af øerne Madeira, Porto Santo og Ilhas Desertas. Det stabile klima, som styres af det omliggende hav, giver gode vækstbetingelser for druer til lækre vine, og her er behageligt året rundt.

>> Læs mere om rejser til Madeira her

Lissabon
Den hvide by med de gule sporvogne, som troligt fragter turister og lokale op og ned af de stejle bakker. Her emmer af storhed fra en svunden tid, men også af en international arbejdsstyrke, som bosætter sig her pga. de lave leveomkostninger og gode forhold.

>> Læs mere om luksusrejser til Lissabon her

Porto
Portugals anden storby er et perfekt udgangspunkt for oplevelser i den nordlige del af landet. Bo på et af de elegante luksushoteller i byen, og oplev bl.a. Douro-dalen og de frodige landskaber bag de stejle bjerge.

>> Læs mere om rejser til Porto her

Når du tager på en luksusrejse til Portugal med Escapeaway kan du booke fly fra Billund, Aalborg, Aarhus, Hamburg eller København, og da du flyver med rutefly bliver luksusrejsen samtidig meget fleksibel i forhold til rejselængde og dato. Bestil samlet hos Escapeaway og få det hele sikret af Rejsegaranti. Optimal fleksibilitet, bedste pris og fuld sikkerhed på samme tid.

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Portugal

Populære hoteller i Portugal

Portugal, Lissabon-regionen, Estoril
9,1
Fabelagtigt
715 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Odiáxere
9,1
Fabelagtigt
286 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 81 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Vilamoura
9,2
Fabelagtigt
1366 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Afstand til centrum: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)