Afbudsrejser til Madeira

Er du på udkig efter en billig afbudsrejse til Madeira, kan du søge efter restpladser online i rejsesøgemaskinen, der finder afbudsrejser fra samtlige flyselskaber og hoteller på Madeira. 

>> Indtast i søgemaskinen hvornår du vil rejse og hvor længe, tryk "søg" og få en oversigt med alle ledige afbestillingsrejser til Madeira

Afbudsrejser til Madeira finder man oftest i lavsæsonen, som er november til midten af december, men du kan også være heldig at finde billige restpladser i januar og februar. Jul og nytår er absolut højsæson på Madeira ligesom perioden fra marts omkring påske til og med blomsterfestivalen, der finder sted hvert år i slutningen af april. I august og september holder portugiserne ferie og folk fra fastlandet i Portugal valfarter til Madeira og Porto Santo for at nyde det milde klima. 

Vil du have mere inspiration til din ferie på Madeira, så se mere om øen i vores guide om rejsemålet. Her kan du læse om kulturen, seværdigheder, maden og naturligvis naturen. Ja, og så kan du naturligvis også læse alle vores personlige hotelbeskrivelser og se foto m.v.

>> Rejser til rejsemålet Madeira

Bjerge på MadeiraFoto: Madeira er kendt for sin smukke natur og mange rejser hertil for at opleve de smukke bjerge på en vandreferie.

Fly direkte til Madeira i vintermånederne

Fra Danmark kan du flyve direkte til Madeira fra København og Billund lufthavn, men det er kun i højsæsonen, at der er direkte fly fra Billund, hvorfor det er sjældent, at der er afbudsrejse fra disse lufthavne. Derimod er der gode chancer for at finde billige restpladser eller last minut rejser med afrejse fra Københavns lufthavn Kastrup og bor du i det jyske er det også værd at kigge efter priser med afrejse fra Hamborg lufthavn, her finder du også direkte fly til Madeira og både sommer og vinter. I skrivende stund tilbyder lavprisselskabet Norwegian afgange til Madeira to gange om ugen fra København. Rejser du fra Aalborg, Aarhus, Odense, Bornholm eller Karup lufthan skal du beregne et stop undervejs. De bedste forbindelser finder du ofte med TAP Air Portugal, der fra sin hub i hovedstaden Lissabon har op til 10 afgange til FNC lufthavn på Madeira. Du kan jo også vælge at kombinere en ferie på Madeira med et par dages storbyferie i Lissabon.

Restpladser eller last minute

Kan du rejse i sidste øjeblik kan du være heldig at finde rejser til Madeira med op til 50% rabat. Flyselskaberne og hotellerne sætte ofte deres priser på tilbud ca. 3 uger inden afrejse, og alle priser på restpladser og last minut rejser bliver automatisk opdateret i søgemaskinen så du er sikker på at få den billigste pris. Bemærk at vi hos Escapeaway Rejser kun sælger rejser til Madeira hvor du bor på et af de håndplukkede hoteller du finder i vores program, hvilket betyder at når du rejser med os til Madeira vil du aldrig bo på et uspecificeret hotel, uanset om det er en "normal" rejse eller en afbestillingsrejse. Er du på jagt efter en rejse med lidt ekstra luksus, så læs mere om luksusrejser til Madeira.

>> Læs mere om restpladser og last minute

Kort over Madeira

Populære hoteller på Madeira

Portugal, Madeira, Funchal
9,3
Fabelagtigt
1458 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,0
Fabelagtigt
1343 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Câmara de Lobos
9,2
Fabelagtigt
897 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)