Rejser fra Billund lufthavn til Madeira

Rejs til Madeira fra Billund lufthavn året rundt. I søgemaskinen finder du flyafgange fra samtlige flyselskaber der flyver til Madeira, enten direkte eller med en mellemlanding. Du kan også kombinere din rejse og flyve ud fra Billund lufthavn med et flyselskab og retur med et andet, derved opnår du ofte den billigste pris og ikke mindst at få den hurtigste rejserute, og mest tid på rejsemålet.

Her kan du læse lidt om Madeira og hvilke muligheder der er på en rejse til øen. Madeira betegnes ofte som den ”Blomsternes ø”. Beliggende ca. 1000 km sydvest for Portugals festland, øen drager fordel af af enestående natur og et meget behageligt klima året rundt. Her trives planterne fra næsten hele verden. Øen har hørt under Portugal siden d. 15. årh. men er en delvis selvstyre. Madeiras befolkning elsker deres frodige ø og plejer den med stor kærlighed. Selv om turisme er en meget vigtig indtjeningskilde, er det ikke overrendt af turister. Madeira er malerisk og sofistikeret på alle tænkelige måder. Og befolkning er venlig, rolig og gæstevenlig.

Der er så meget at vælge, når man rejser til Madeira, enten på ferie eller på længere ophold. Øens vidunderlige natur inspirerer sanserne og udstråler millioner af farverige plante varianter. Havet byder på alle former for vandsports, dykning, dybhavsfiskeri samt al mulige udsøgte fisk og skaldyr, krydret med et fantasifuldt køkken og ikke at glemme, madeiras typiske madeira vin. Traditionerne holder Madeira i gang med øens klassiske begivenheder såsom den festlige Karneval, den imponerende Blomsterfest, sommerens Vinfestival samt Nytårs verdens største fyrværkeri.

Historien fortæller om aristokraternes og kongelige i eksils valg om at bo på Madeira, men man kan egentlig bo som en fyrst på øen. Nedsat momssats bidrager til en prismæssig fornuftig hverdag. Kulturelt følger Madeira med de nyere tider og blandt det mest betydningsfulde er det moderne kunstmuseum og koncerthus Casa das Mudas i Calheta en fantastiske oplevelse.

Sammenspil mellem den fabelagtige natur, Atlanterhavet og de romantiske og smukke ”Quintas” (slot-herrehuse), de charmerende tidligere rige købmand familie- eller sommerhuse og i dag omdannet til mindre og mere intime, nærmest familie-hoteller med imponerende parklignende velplejede haver kendetegner Madeiras landskab og er med til at præge øens atmosfære.

En ferie til Madeira er ensbetydende med satsning på livskvalitet og en uforglemmelig ferie og/eller familieoplevelse, ikke så langt hjemmefra.

Et moderne vejnet er med at gøre udflugterne mere komfortable og giver den mulighed for at få fuldt udbytte af at finde rundt på øen. Ikke mindst, ligger den moderne lufthavn blot 30 minutters kørsel fra Funchal.

Læs meget mere om Madeira og rejser til øen

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér