Rejser til Câmara de Lobos

Den hyggelige lille fiskerby Câmara de Lobos ligger på sydkysten af Madeira, faktisk kun omkring fem kilometer fra hovedstaden Funchal. Her bor lidt under 36.000 mennesker, så det er ikke en stor by men heller ikke lille. Den idylliske beliggenhed, beskyttet af en stejl klippe ved en fredelig bugt og smukke, typiske hvidkalkede huse med røde tegltage, farverige fiskerbåde og fiskere, der samles på torvet, har været et populært sted for kunstnere at komme og nyde stedets skønhed.

Dette skal du opleve i Câmara de Lobos:

Fiskerlandsbyen Câmara de Lobos har bevaret meget af sin oprindelige karakter, og du kan opleve ægte "maderisk" charme med fiskerbåde og farverige huse langs havnen.

Winston Churchill: Câmara de Lobos blev internationalt berømt på grund af Winston Churchill, som besøgte byen  i 1950 og malede flere billeder her. Winston var jo som bekendt, den man som stod i spidsen for de engelske krigsindsatser i løbet af 2. verdenskrig. Et udsigtspunkt kaldet 'Miradouro de Churchill' tilbyder panoramaudsigt over bugten og landsbyen.

Havnepromenaden: Der er en herlig promenade langs havnen, hvor man kan gå og nyde den rolige atmosfære. Her finder du også flere caféer og restauranter, der serverer frisk fisk og skaldyr - og liflig vin fra Madeira og resten af Portugal.

Formosa-stranden: Selvom Madeira ikke er kendt for sine flotte sandstrande, har Câmara de Lobos en lille stenstrand, der hedder Formosa. Det er et dejligt sted at slappe af og nyde roen. Ikke perfekt for familier, men mest for voksne,

Cabo Girão: I kort afstand fra Câmara de Lobos ligger Cabo Girão, en af Europas højeste klipper. Det er et imponerende udsigtspunkt med en glasplatform (hvis du tør), der giver en spektakulær udsigt over havet og landskabet nedenfor.

Vinsmagning: Madeira er berømt for sin vin, og i Câmara de Lobos kan du besøge mange lokale vingårde og smage på de lokale vine, herunder Madeira-vin.

Kultur: I løbet af året arrangeres der forskellige kulturelle begivenheder og festivaler, som giver dig mulighed for at opleve den lokale kultur og traditioner.

Câmara de Lobos er en rolig destination. Den smukke havn, udsigten og de nærliggende naturattraktioner gør det til et ideelt sted for fred og afslapning. Tag hertil for at bare lave ingenting.

Velkommen til Camara de Lobos med Escapeaway. Hos os kan du skræddersy din rejse og vælge mellem vores nøje udvalgte hoteller på Madeira.

>>> Se alle vores hoteller i Camara de Lobos

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller på Madeira

>>> Læs mere om Funchal

>>> Læs mere om Madeira

>>> Læs mere om Portugal

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Câmara de Lobos

Hvad siger gæsterne i Câmara de Lobos?

9,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 12 anmeldelser