Rejser til Caniço på Madeira

Velkommen til Canico, en charmerende by ved kysten på Madeira i Portugal. Den ligger cirka seks kilometer vest for Funchal, hvilket gør det nemt at tage en tur over til Madeiras smukke hovedstad fra Canico. Byen er ikke så stor som Funchal (her bor lige knap 25.000 mennesker, i Funchal over 100.000), og den er kendt for sin smukke kystlinje, flotte udsigtsmuligheder og rolige atmosfære. 

Godt at vide om Canico:

Cristo Rei-statuen i Garajau er en mindre udgave af den berømte Jesus-statue i Rio de Janeiro. Der er en svævebane op til toppen, hvorfra man har panoramaudsigt over bugten.

Stier langs kysten: Udforsk de smukke stier langs kysten, der omgiver Canico. Dette er gode områder til vandreture og byder på fantastiske naturoplevelser. En populær rute er "Vereda dos Balcoes".

Dykning: Det klare vand og de forholdsvis rolige vandforhold gør vandene ved Canico og Garajau til et perfekt sted at dykke og snorkle. Vandet er dejligt: selv i de koldeste måneder (februar og marts) er vandet lige under 20 grader varmt.

Praia dos Reis Magos: Dette er den strand som ligger tættest på Canico. Den er kendt for sit fine sand og rolige vand. En perfekt sted til at slikke sol, svømme og bygge sandslotte.

Kulturelle oplevelser: Udforsk Canico og det omkringliggende område for at opleve den lokale kultur. Besøg lokale markeder, og smag på traditionelle retter.

Funchal: Canico ligger ikke langt fra hovedstaden Funchal. På en dagstur til Funchal kan du opleve byens seværdigheder, den botaniske have, markedet Mercado dos Lavradores eller bare slappe af og slentre rundt i byen.

Levada-stier: Madeira er berømt for sine levada-stier. Det er stier, der byder på store naturoplevelser og er værd at udforske nærmere. Levadas er gamle og til dels stadig benyttede kanaler til at transportere vand.

Specialiteter: Prøv lokale delikatesser som Madeira-vin, Espetada (grillede kødspyd) og lækre desserter som Bolo de Mel (honningkage).

Velkommen til Canico med Escapeaway! Skræddersy din rejse, og vælg mellem vores unikt udvalgte Hideaways-hoteller.

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller i Canico

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller på Madeira

>>> Læs mere om Funchal

>>> Læs mere om Madeira

>>> Læs mere om Portugal

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Andre links

Hoteller i Canico

Populære hoteller i Canico

Portugal, Madeira, Canico
8,9
Meget godt
861 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Canico
9,4
Fabelagtigt
715 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Canico
9,3
Fabelagtigt
2511 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.4 km
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i Canico?

8,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 19 anmeldelser