Quinta Splendida

Officiel kategori

Vores vurdering

9,4
Fabelagtigt
724 anmeldelser
Patricia Johansson
Udvalgt af
Patricia Johansson

Quinta Splendida er en oase i bogstaveligste forstand. Her er panoramiske views, botanisk have, gourmet-restaurant og SPA-faciliteter. Omvendt "helt nede på jorden" og en meget afslappende atmosfære, der til efternavn hedder noget så eksotisk som ”Wellness & botanical garden Hotel” og kan du mon gætte hvorfor? Yes, du har helt ret. Omgivet af frodige blomster i tusindtal, træer og palmer i dusinvis ligger Quinta Splendida med den mest fortryllende udsigt over Atlanterhavet. Du har Desertas-øerne som en ekstra lækkerbisken at kigge på herfra den botaniske have. I hjertet af alt det grønne ligger SPA-afdelingen, restauranten og naturligvis dit værelse eller lejlighed med udsigt til enten palmetræer eller det omkransende hav. 

På nogle områder er Quinta Splendida Hotel faktisk indbegrebet af Madeira, for her er naturen en så fundamental del af ”gemmestedet”, at hotellets fulde navn i stedet for skulle have været ”Quinta Splendida da Madeira” – altså et skønt hotel på Madeira.

Selvom hotellet er en god, gammel klassiker blandt andre velrenommerede feriesteder på Madeira, så har Quinta Splendida Hotel forsøgt at følge med tidens tand, og således er der også små og nye overraskelser for de mange gengangere, der hvert år vender tilbage til deres favorit af hoteller på Madeira. For eksempel er SPA-afdelingen én af øens største og breder sig over 1400 m2 og her findes alt fra hamam til et iskoldt iglo-bad. Hvad siger du så? Er selv nok mere til første alternativ, selvom det kolde sus skulle være både sundt og give kredsløbet fornyet energi. Hvis du afprøver den mulighed, så giv lige en tilbagemelding: ) Bestiller du en af SPA-suiterne er der gratis adgang til herlighederne, og bestiller du en af de andre værelsestyper eller lejligheder kan du ved ankomsten få mere information om priser og muligheder.

Hvis du er mere til de udendørs faciliteter, så tag dig tid til at tage en inspektionsrunde i den botaniske have, der er en integreret del af hele området. For midt mellem estrelicia- og agapanthus-blomster (ja, faktisk findes her mere end 1000 forskellige sorter) finder du et plateau med den udendørs swimmingpool, på et andet plateau findes ”udsigtsterrassen” med borde og stole, hvorfra du er velkommen til at falde i staver eller knipse løs med kameraet… Hvis du vil høre en hemmelighed, så var det herfra, at mine knæ blev ekstra bløde i skallen – og det var nok til at vide, at udsigten herfra var et Hideaways-medlem værdig.

Derfor skal du vælge Quinta Splendida Hotel

For det første er her et historisk islæt, der strækker sig så langt tilbage som det 19. århundrede, hvor huset fungerede som quinta – altså et manor house, hvor typisk vinranker, bananplantager var et kommercielt virke ligesom øens resterende quintas.

Derudover ligger hotellet i det rolige hjørne på sydkysten, hvor langt de fleste solskinstimer er koncentreret. Du kan nemt tage på vandring – og selv efter en uges ferie behøver du ikke tage samme vandresti, hvis det er formålet med rejsen. Desuden bor du i kort køreafstand til Funchal, der er Madeiras lille metropol med masser af restauranter, kulturelle oplevelser og butikker.

Eller hvad med at tage en lejebil og tage ud på egne oplevelser rundt på øen? Besøg Santana, São Vicente og Porto Moniz med de imponerende, naturlige havbassiner på nordkysten – eller tag solskinsruten til Ponta do Sol, Cabo Girão, Calheta og Paul do Mar med de snørklede stræder og gode fiskerestauranter.

Faciliteter på Quinta Splendida Hotel

 • Du kan kvit og frit gå på Internettet fra de dertil indrettede Internet-points
 • Vil du være aktiv på din ferie, så brug gerne hotellets fitness-afdeling
 • …eller gå en tur i den 30.000 m2 store botaniske have
 • …eller slå et lille slag for golfen på den 5-hullede putting green

En ferie betyder også, at maden skal være i orden

Det betyder, at du ikke behøver at tage til Canico eller Funchal for at smage på de gode og lokale råvarer. Du kan blot gå til en af flere restauranter på Quinta Splendida Hotel. Jeg vil gerne fremhæve gourmetrestauranten, La Perla, som jeg desværre ikke når selv at prøvesmage, men mine portugisiske venner har lovet mig at næste gang, at flybilletten siger Funchal, så skal vi prøve menukortet netop på La Perla. Her laver kokken prisbelønnede retter, der er inspireret af både det portugisiske køkken, men også Middelhavsområdet er vel repræsenteret. Her er en udvidet vinliste, og både vinen og maden kan nydes udenfor med udsigt til den botaniske have (sæsonbestemt).

Hvis du er mere til det internationale og ”nede på jorden” køkken, så lad dig friste af Thai Lounge, hvor der som navnet antyder serveres asiatiske retter tilsat biologiske krydderier fra egen have. Eller hvad med Restaurant Galeria, hvor du finder et mere klassisk menukort, eller er du mere til buffet, så er det også her, at ”tag-selv-bordet” kan indtages. Det er i øvrigt i Restaurant Galeria, at morgen-maden og ophold med halvpension serveres (kan tilvælges hjemmefra).

Hvis du ynder at nyde en drink før maden, så er der hele to barer at vælge imellem – Siddhartha Bar eller The Globe. Her serveres også ganske almindelig cafémad i løbet af dagen, og nogle aftener i løbet af ugen arrangeres desuden temaaftener med folkemusik og den berømte, portugisiske fado.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Madeira og ikke mindst Quinta Splendida Hotel. Her er rustikt, charmende og masser af sjæl. Hotellet har officielt fire gode stjerner, og selvom jeg er vild med stedet, så ville jeg give Quinta Splendida tre store stjerner – en for atmosfæren og udsigterne, en for faciliteterne og en for den personlige service.

Godt at vide om Quinta Splendida

Vil du blot nyde faciliteter, men uden at bestille en behandling, så kan du i receptionen tilkøbe adgang for ca. EUR 19,- pr. person, og adgangen gælder hele dagen. Hvis du derimod gerne vil have adgang til jacuzzi og indendørs swimmingpool, så er entréprisen ca. EUR 5,- pr. person og som også gælder hele dagen. Sidst, men ikke mindst, så får du gratis adgang til faciliterne på dagen, når du forhåndsbestiller en af deres behandlinger fra "menu-kortet": )

Derfor skal du vælge Quinta Splendida

 • Nærmeste lufthavn: 10 km
 • Nærmeste strand: ca. 2.4 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

 • Nærmeste restaurant, Quinta Splendida - 0 m
 • Nærmeste bymiljø med restauranter, Canico - fra 2 km
 • Den botaniske have, Monte – 10,5 km
 • Monte med slædekørsel – 10,5 km
 • Nærmeste havbassin, Canico - fra 2,5 km
 • Nærmeste vandresti - fra 500 m
 • Færgen til naboøen Porto Santo med de caribiske strande – 12,6 km
 • Funchal med shopping, marina og marked – 12 km
 • Nærmeste golfklub, Palheiro Golf – 7,3 km
 • Machico med dens hyggelige bymidte og velbesøgte strand – 15,5 km
 • Santana med de karakteristiske, trekantede huse – 31,1 km
 • Vandring for øvede på Pico Ruivo (1861 moh) – 40,3 km
 • Funchal lufthavn – 9,5 km
 • Fængslende udsigter fra Cabo Girão – 22,2 km

Hvor skal vi begynde? Lad os starte med det grundlæggende – antallet af værelser og lejligheder, der sniger sig op på 141 og 25 suiter, hvilket er større end mange andre af vores hideaways. Faktisk troede jeg ved første øjekast, at der blot var omkring 50 værelser, da her på ingen måder synes at være flere. Det forhindrer heldigvis ikke, at Quinta Splendida er et vaskeægte gemmested. For på den 30.000 m2 store, botaniske matrikel er der god plads mellem bygningerne, der huser værelserne og lejlighederne. Så albuerummet og privatsfæren er intakt uanset hvilken indkvarteringstype, der passer dig bedst – og mulighederne er mange. Nogle er nyrenoverede, mens andre har den oprindelige stil, som er mere praktisk indrettet uden de nyeste, moderne tendenser.

Her findes 80 studiolejligheder (soveværelse og opholdsrum med køkken i samme afdeling – et stort dobbeltværelse så at sige) med satellit-TV, hårtørrer, safetyboks (mod betaling), kitchenette (betyder et lille køkken), badeværelse med bruseniche. Som et ekstra plus er der til hver studiolejlighed enten balkon, lille haveområde eller terrasse, hvor flere endda har hel- eller delvis havudsigt.

Desuden er der 20 dobbeltværelser beliggende i det gamle og oprindelige manorhouse. Disse har ligeledes satellit-TV, hårtørrer, safetyboks (mod betaling), minibar og badeværelse med bruseniche.

Herudover kan du også vælge mellem lejligheder, der har et separat adskilte soveværelser (altså enten 2-4 personer) foruden opholdsrum og køkken. De er alle indrettet med satellit-TV, hårtørrer, safetyboks (mod betaling), kitchenette (betyder et lille køkken), badeværelse med bruseniche. Alle lejligheder har enten balkon, terrasse eller et lille haveområde.

Sidst, men ikke mindst, så findes der suiterne, og dem findes der 25 af. Her er der kræset for detaljerne, og nedenfor kan du kan se listen med værelsesfaciliteter. Flere af disse har desuden hel- eller delvis udsigt til havet og mod Desertas-øerne i det fjerne.

 • Interaktivt gardinsystem (automatisk betjening)
 • Interaktivt lydsystem
 • Privat terrasse med dertilhørende møbler
 • 42” plasma-TV med satellit-TV og DVD
 • Kingsize-seng med egyptisk bomuldssengelinned
 • Badekåbe og tøfler
 • Safetyboks og minibar
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Quinta Splendida. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Indendørs pool
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Estrada Da Ponta Da Oliveira 11
9125-001 Caniço

Koordinater

Latitude: 32.6505
Longitude: -16.8376

Hvad siger vores gæster om Quinta Splendida?

8,3
Hans Jochen vom Braucke, Espergærde

Et dejligt ophold på et supergodt hotel.

Vi havde valgt et hotel i en anden del af Madeira, og det fortrød vi ikke. Vi har ved tidligere ophold boet først nord på øen, senere midt på øen og sidste gang...
9,4
Bent, Farum

Afslappet luksus

Quinta Splendida ynder at beskrive sig selv som en botanisk have, og man lever faktisk op til det. Selv her i februar måned er der formidabelt mange blomstrende...
8,5
Connie Aspe, Fredensborg

Dejligt Værelse med havudsigt

Vi havde et værelse/studio på øverste etage, havde skrevet derned i forvejen med ønsket. Der var en dejlig udsigt over haven og havet i baggrunden. Den eneste ulempe...

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Portugal, Madeira, Funchal
9,4
Fabelagtigt
870 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 23 km
 • Nærmeste strand: ca. 500 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,3
Fabelagtigt
1352 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 23 km
 • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,3
Fabelagtigt
1533 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 23 km
 • Nærmeste strand: ca. 400 m
 • Pool (evt. sæsonåben)