Charterrejser til Madeira

Find billige pakkerejser til Madeira i rejsesøgemaskinen, der sammenligner priser på rejser fra alle hoteller og flyselskaber der rejser til Madeira. Vær opmæsksom på at Escapeaway ikke sælger charterrejser og derfor ikke har egne charterfly eller charterhoteller. Derimod kan du købe en pakkerejse inkl. fly, hotel og transfer og ofte til billigere penge end hvis du rejser på charterferie, også selvom det er samme hotel.

Hos Escapeaway Rejser sælger vi udelukkende rejser til Madeira, og for den sags skyld til alle andre destinationer, hvor du bor på et af vores nøje udvalgte hoteller. Det betyder også at du ikke vil opleve at finde uspecificeret hoteller. 

Du kan læse meget mere om Blomsterøen Madeira i vores guide om rejsemålet, her skriver vi bla. om de støste seværdigheder, om kulturlivet, historien, naturen, maden og meget mere.

>> Læs mere om rejser til rejsemål på Madeira 

 

Charterferie Madeira

Foto: Oplev den smukke natur på en ferie til Madeia med hele familien

Billig afbudsrejse

Ved at søge efter en charterrejse i rejsesøgemaskinen er du sikker på at få et bredt udvalg af aktuelle rejser og altid de billigste priser. Du kan søge efter billigste pris, afrejse-dato, hotel-kategori, og om du ønsker kun at booke dit hotel eller en samlet pakkerejse. Skal du rejse i den nærmeste fremtid og søger en billig charterrejse, vil vi anbefale, du søger efter afbudsrejser til Madeira.

Danskerne har rejst på charterferie til Madeira i mange år og mange vender tilbage til blomster-øen år efter år. Det betyder også, at mange har et stamhotel, når de rejser på charter til Madeira og blandt de mest populære hoteller blandt danske chartergæster er Hotel Eden Mar, Dorisol hoteller og ferieboliger og ikke mindst Hotel Four Views Monumental.

Kort over Madeira

Populære hoteller på Madeira

Portugal, Madeira, Funchal
8,9
Meget godt
1909 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.6 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,7
Fabelagtigt
480 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,4
Fabelagtigt
813 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Derfor skal du book en charterferie på Madeira

Madeira er et rejsemål du kan komme tilbage til flere gange, uden at nå at se det hele. Den skiftende grønne og frodige natur, romantisk anlagt i amfiteater byder på afvekslende landskab, der i øvrigt er meget anderledes på den nordlig og sydlige del af øen. De næsten 2.800 km. lange vandstier byder på afvekslende og spændende vandreruter, mange af dem på den på UNESCOS verdensarvsliste Laurissilva (Laubær) skovene, med store bevoksninger af denne hjemmehørende vegetation og som er den sidste overlevende af de oprindelige skove der blev afbrændt af de første bosætter.

En charterrejse til Madeira byder ligeledes på enestående lokale kulinariske oplevelser, hvor råvarer sammensættes i stor stil, lige fra fisk- til kødretter, blandet med øens modne grønt og frugt. En sviptur til Porto Santo byder på en af Europas bedste sandstrande med helbredende egenskaber, indbydende hoteller og førsteklasses golfbaner.

Madeira sætter kulør med bedårende blomstrende natur året rundt, et vidunderlig mildt klima og romantik i luften. Derfor har Madeira i flere årtier været en elsket perle og det foretrukne rejsemål for hele Europa. Kejsere, konger, politikere, forfattere og malere kom til Madeira for at slippe væk fra den nordeuropæiske vinters plager. Det behagelige klima var gunstigt for sygdomme som tuberkulose og hudsygdomme, så Madeira blev hurtigt det europæiske aristokratis foretrukne kursted. En berømt gæst var Storbritanniens statsminister Winston Churchill som søgte ro på og inspiration på Madeira til at dyrke sin elskede hobby, nemlig at male.

Glæd dig til at opleve Madeira på en charterferie eller måske til et snarligt gensyn - her på siden kan du online finde billige flybilletter, hoteller og billeje til din næste rejse.