Rejsetips til Estreito da Calheta

Estreito da Calheta er en ferieby for dig, der gerne vil opleve det lokale, rolige, landlige og solrige Madeira, kun en halv times kørsel fra hovedstaden Funchal. Landsbyen og det omkringliggende område har kun 11.000 indbyggere i alt. Området ligger inde i landet i kommunen Calheta Madeira, og er omgivet af frodige bakker og dale.

I Estreito da Calheta kan du opleve Madeiras stille og hyggelige landsbyliv. Det omkringliggende område er præget af bjergskråninger med terrasser  - med vinranker og bananplantager, der pryder landskabet. Her er grønt, frodigt og til dels let fugtigt klima.

Levada-vandringer: Estreito da Calheta ligger tæt på nogle af Madeiras smukkeste levada-stier. Så hvis du er interesseret i at vandre, vil dette område føre dig direkte ud i landskabet og give dig en fantastisk udsigt over øen. Levadas er Madeiras gamle bevandingskanaler. Nogle bruges ikke mere, andre er meget aktive.

Vinproduktion: Calheta-området, inklusive Estreito da Calheta, er berømt for sin produktion af vin og spiritus. Den lokale spiritus, især "Aguardente", er en del af Madeiras kulturarv. Aguardente er en brændevin. lavet af sukkerrør. 

Kultur: Som mange andre landsbyer på Madeira er Estreito da Calheta præget af lokale traditioner og kultur. Kirken og festivalerne er centrum for samfundslivet og giver dig en unik mulighed for at opleve øens lokale kultur.

Estreito da Calheta er ideel for dem, der søger en mere afslappet og landlig oplevelse på deres ferie til Madeira. Med sit naturskønne landskab og korte afstand til levada-stier er dette et perfekt sted for dig , som vil have fred og ro.

Velkommen til  dette fantastiske sted med Escapeaway! Skræddersy din rejse, og vælg mellem vores omhyggeligt udvalgte Hideaways-hoteller.

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller på Madeira

>>> Læs mere om Funchal

>>> Læs mere om Madeira

>>> Læs mere om Portugal

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Estreito da Calheta