Ferieboliger på Madeira

Madeira er en skøn og frodig ø, der ligger langt ude i Atlanterhavet – omkring 500 km nord for de Kanariske Øer og 600 km ud for Marokkos kyst. Klimaet er subtropisk og dermed mildt og dejligt året rundt. Du finder altid et stort udvalg af ferieboliger på Madeira hos Escapeaway!

Øgruppen Madeira består af seks øer i alt, men det er kun hovedøen Madeira og den mindre Porto Santo, der er beboede.

Escapeaway Rejser tilbyder et stort udvalg af ferielejligheder og ferieboliger på Madeira, og langt de fleste ligger i eller omkring hovedbyen Funchal og specielt i området, der hedder Lidoen. Kendetegnet ved en ferielejlighed er at du modsat et hotel har bedre plads og køkken, ligesom der i langt de fleste tilfælde også er en balkon eller terrasse som tilhører lejligheden. Læs mere om de enkelte ferieboliger og faciliteter i de personlige beskrivelser. 

Fantastisk natur

Madeira er en klippeø, der er opstået af vulkansk aktivitet. Strande er der derfor ikke mange af på Madeira, så vil man nyde solen og have en svømmetur, må man en tur i swimmingpoolen – enten de menneskeskabte eller de naturskabte, som man også kan opleve på Madeira. Der er dog også nogle få kunstigt anlagte sandstrande, som strandfolket kan boltre sig på, og flere er på vej. Ved byerne Calheta og Machico er der for eksempel lavet små strande med tonsvis af gyldent sand importeret fra Vest Sahara i Afrika. På naboøen Porto Santo, der ligger omkring 50 km nordøst for Madeira er der til gengæld kilometervis af gyldne sandstrande og fint badevand.

Mange muligheder

Der er mange skønne steder på Madeira, hvor man kan leje en feriebolig, det kan være en ferielejlighed, et sommerhus, egen villa eller et hotelværelse. Og der er ferieboliger i alle prisklasser og kategorier, hvad enten man blot ønsker et godt sted at overnatte, fordi ferien handler om at komme ud at se og opleve noget hele dagen, eller man ønsker et afslappende sted med luksus og forkælelse.

Måske skal det være et hotelværelse et skønt sted med gode spisesteder i nærheden, eller måske skal det være en ferielejlighed med mulighed for selv at kokkerere indimellem, når man er blevet fristet af de mange friske råvarer på det lokale marked.

Der er mange muligheder, når man lejer en feriebolig på Madeira. Man kan vælge at bo inde i en af de større eller mindre byer i en lejlighed eller på et hotel. Foretrækker man det stille og fredelige liv på landet, kan man vælge at leje en lejlighed eller et hus her.

De fleste steder har man adgang til fælles faciliteter som swimmingpool, have med havemøbler, grill og måske en legeplads. De større steder har typisk også en restaurant.

Der er også ferieboliger med et særligt fokus. For eksempel ferieboliger, der ligger lige ved siden af golfbanen, hvis det er der, man planlægger at bruge det meste af ferien. Eller spa-hoteller med afslapning og forkælelse på programmet. Og så er der selvfølgelig også steder, der er særligt børnevenlige og med gode faciliteter for børnefamilierne.

Ferielejligheder

På Madeira finder du som udgangspunkt 4 typer af ferielejligheder; studio, som er en lejlighed, hvor køkken og stue er i et værelse og ferielejligheder af typen T1, T2 og T3, som angiver, hvor mange værelser, der er i lejligheden. Alle ferielejligheder på Madeira er udstyret med køkken og de mest almindelige køkkenredskaber.

De ferielejligheder, du finder inde i Funchal centrum, er ofte af ældre dato og derfor lidt slidte. Der er dog altid undtagelser - og ferielejligheder, som Quinta Mae Dos Homes og Atlantida er af nyere dato. Rundt på Madeira er udvalget af ferielejligheder mere begrænset, men et sted som Quinta Das Vinhas er en lille perle.

>> Læs mere om ferielejligheder

Vil du hellere bo på hotel?

Hoteller på Madeira finder du i vores søgemaskine, som leder efter billigste priser og ledige hotelværelser fra alle hoteller på Madeira. Husk at angive, hvor mange personer, der skal bo i hotelværelset, samt om du har ønsker til faciliteter som f.eks. havudsigt eller balkon. I søgemaskinen finder du hoteller af alle standarder lige fra 3- stjernede økonomi-hoteller til 5 stjernede luksus-hoteller, dog har alle minimum 4 ud af 5 på Tripadvisor da vi kun tilbyder hoteller og ferieboliger med gode anmeldelser. Mange hoteller på Madeira har kampagne-priser, som du også finder i søgemaskinen.

>> Bestil et billigt hotel på Madeira

Feriebolig er det en villa eller lejlighed?

Kært barn har mange navne og mange mener at en feriebolig også kan være en villa, men hos Escapeaway er en feriebolig en ferielejlighed og en villa en villa og det gælder også på Madeira og andre rejsemål i Portugal.

Unikke ferieboliger på Madeira

Hvis du har lyst til at opleve Madeira på en ferie, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-ferieboliger, som vi i Escapeaway personligt har håndplukket med vægten lagt på ferieboliger, der har autenticitet, charme og personlighed. Alle vores unikke ferieboliger på Madeira kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

>> Du kan her læse om alle vores hideaways på Madeira.
>> Hvor skal man bo på Madeira?

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Madeira

Populære hoteller på Madeira

Portugal, Madeira, Funchal
9,7
Fabelagtigt
1095 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,3
Fabelagtigt
1374 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,7
Fabelagtigt
474 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)