Ferielejligheder på Madeira

Hos Escapeaway håndplukker vi alle ferielejligheder og det gælder naturligvis også ferielejligheder på Madeira. Vælg selv om du vil bestille en rejse med fly og hotel eller selv klare transporten og "kun" bestille hotel ophold. Du finder priser på alle ferielejligheder i søgemaskinen og kan læse vores personlige beskrivelse af alle ferielejligheder.

For os i Escapeaway er en ferielejlighed ikke bare en ferielejlighed; derfor har vi personligt håndplukket de bedste ferielejligheder på Madeira, som lever op til vores krav om at være fremragende indkvartering, som vi selv har lyst til at vende tilbage til. Vores ferielejligheder på Madeira er åndehuller, hvor du kan slappe af og holde din ferie i dit eget tempo, gemt væk fra masseturismens hvirvlende strømme. For at en ferielejlighed kan indgå i vores katalog skal det leve op til en række krav, hvor vi fx. kigger på, om stedet har en vis autenticitet, rustikhed, og charme, eller nogle unikke omgivelser.

En tæt tilknytning til lokalområdet kan også tælle med i vores vurdering, da vi lægger vægt på, at vores gæster kan opleve lokalområdets kulturelle og gastronomiske traditioner, og vi er altid på udkig efter familieejede ferielejligheder, da disse ofte har en mere afslappet og personlig atmosfære.

Alle vores ferielejligheder på Madeira kan bookes online til konkurrencedygtige priser. Du kan her se en liste over alle vores ferielejligheder på Madeira og læse en beskrivelse af hver af dem.

Kort information om Madeira

Madeira er hovedøen i en øgruppe bestående af Porto Santo, samt de to ubeboede øgrupper Selvagensøerne og Desertasøerne, foruden naturligvis øen Madeira selv. Øgruppen ligger midt ude i Atlanterhavet, 400 kilometer nord for Tenerife, og er EU´s mest yderligt beliggende region. Med denne afsides beliggenhed, fjernt fra det europæiske fastlands-kontinents epicentre, er Madeira i sig selv ét stort gemmested og er derfor et ideelt sted at opdage unikke ferielejligheder.

Madeira lokker også med et enestående subtropisk klima med en jævnt høj gennemsnitstemperatur hele året rundt - næsten altid et sted mellem 17-23 grader - som gør øen ideel for rejser hele året rundt; ikke mindst, når vejret ikke er godt i Danmark.

Men den helt store attraktion på Madeira er den fantastiske natur: Madeira opstod oprindeligt - ligesom Azorerne og De Kanariske Øer - som et resultat af vulkansk aktivitet, og den vulkanske undergrund har bogstaveligt talt givet grobund for en stor frugtbarhed, som faktisk gjorde, at øen var dækket af tæt subtropisk skov, da den første gang blev opdaget (formodentligt af fønikerne i det sjette århundrede f.Kr.). Denne skov, der i øvrigt gav navnet til Madeira, idet 'madeira' på portugisisk betyder træ, blev siden ryddet for at give plads til afgrøder og de mange dyrkede terrasser, som er bygget på øens stejle, grønne bjergevægge; men der er stadig spor af denne urskov tilbage på øen, og det rige dyre- og planteliv eksisterer også stadigt i stort omfang.

I dag er øen også gennemkrydset af et kæmpemæssigt netværk af vandingskanaler, kaldet levadaer, som forsyner de mange terrasseformede marker på øen med vand og som desuden fungerer som vandrestier.

Og så har Madeira i Funchal en smuk og charmerende hovedby, som byder på en række interessante kulturelle og historiske seværdigheder, foruden et væld af fremragende restauranter, hvor du blandt andet kan smage på den berømte Madeira-vin.

>> Se priser på rejser med fly til Madeira

>> Læs mere om ferielejlighed

Kort over Madeira

Populære hoteller på Madeira

Portugal, Madeira, Funchal
9,1
Fabelagtigt
1794 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,3
Fabelagtigt
2077 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Calheta
8,5
Meget godt
1180 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Nærmeste strand: ca. 8 km
  • Pool (evt. sæsonåben)