Quinta Jardins do Lago

Officiel kategori

Vores vurdering

9,9
Fabelagtigt
820 anmeldelser
Patricia Johansson
Udvalgt af
Patricia Johansson

Jeg har nok indløst flybillet til Madeira cirka 10 gange. Den er min yndlingsø, og det vil den altid være. Men at der skulle gå så mange besøg på øen, før mine fødder træder indenfor hos Jardins do Lago er en gåde. For det er i sandhed et hideaway, altså et rigtigt H-I-D-E-A-W-A-Y. Så derfor er 10. gang lykkens gang i dette tilfælde, og jeg kan ikke vente med at byde dig varmt velkommen til en ny personlig ’kæledække’ inden for listen af favorithoteller. En oase, der har det hele: Botanisk have, gåafstand til Funchal, herligt swimmingpool-område, lækre madoplevelser og utallige hjørner med ro og afslapning. Her har du alle ingredienser for at kunne holde ferie med stil.

Quinta Jardins do Lago er et velkendt hotel i Funchal, men de fleste gæster går stille med dørene, for de vil gerne beholde hotellet for sig selv: ). Det kan jeg ikke fortænke dem i, og jeg har det da også lidt selv på samme måde – dog vil jeg gerne dele ”hemmeligheden” med dig, for Quinta Jardins do Lago er et træfsikkert valg, hvis du søger en ferie med lidt af det bedste, som Madeira kan tilbyde.

Du er den vigtigste

Det er Adalberto egne ord – og han har noget at have dem i, for han er nemlig receptionschef her på matriklen. Han er min ledsager i dagens anledning, og det er en fornøjelse at følge ham rundt i ’hans andet hjem’. Vi deler samme passion: At du er den allervigtigste! Det vil sige, at gæsterne hos Adalberto kommer før alt andet. Derfor er Quinta Jardins do Lago formet efter ’dine’ ønsker og behov, og det er vel at bemærke gjort med en ægthed, så det ikke på nogen måder føles påtaget. Det elsker jeg!

Alt hvad du behøver – og lidt mere til

På Jardins do Lago bor du ca. et kvarters gang fra Funchal, og det er helt perfekt, for det betyder, at du har bylivet meget tæt på, men så snart du træder ind af porten til hotellet, åbner der sig en helt anden verden. Den kæmpemæssige og frodige have er din garant for fred og ro, næsten som et helle. Midt i alt det grønne ligger det gamle hovedhus, der kan dateres tilbage til år 1750. Indenfor er alt yderst velholdt og de klassiske detaljer er gennemgående. Hovedhuset er indrettet med reception, og fortsætter du videre ind i de tilstødende gemakker, finder du baren O Visconde, der for ikke så lang tid siden vandt titlen for ”bedste drink” – og den er Adalberto med god grund stolt af (selvom det ikke er ham, der står og ”mikser” bag disken).

Når du passerer baren, træder du automatisk ind i hotellets nye vinge fra år 2000, samme år som Jardins do Lago slog dørene op for første gang. Arkitekturen er forsøgt holdt i samme stil som hovedhuset, og det er lykkedes at lade stemningen fra hovedhuset fortsætte hele vejen op til dit værelse. Det er ellers en svær kunst, da det oftest er en umulighed at ’efterligne’ noget antikt og så klassisk.

Tilbage til hovedhuset. Du skal ikke snydes for en rundtur i The Beresford Restaurant, hvis stil og atmosfære endnu engang leder tankerne hen på ’de gode, gamle dage’ – det antikke møblement med store guldrammede malerier samt borde, stole og skænke i mørke træsorter står i kontrast til de hvide duge og farvestrålende estreliciaer på hvert enkelt bord. Mens jeg går rundt hører jeg de gamle trægulve knirke under fødderne.

Menuen skifter hver 14. dag, og det skal du blot tage som et kvalitetsstempel, for køkkenchefen er kendt for at sammensætte det bedste inden for lokal og international gastronomi. Du kan vælge at sidde udenfor på verandaen eller nede i haven – og det er særlig populært om morgenen. Her er foruden det lille, kolde udvalg oppe i buffeten nemlig også den ekstra service, at du kan bestille lige præcis det, du ønsker af varme retter fra morgenmadsmenuen, der ligger klar på bordet til dig. Dermed slipper du for at forlade din stol nede i haven for at fylde op på din tallerken, hvis du f.eks. ønsker en frisklavet omelet.

På rundtur i (urte)haven og besøg hos svanerne

Jardins do Lago er lidt af en botanisk zoo. Her er så mange forskellige sorter af blomster, buske og træer, at man skal være botaniker for at kende dem alle. Heldigvis er der hjælp at hente, for med små træskilte er der en beskrivelse af hver sort, du passerer forbi – og dermed kan en rundtur i haven godt tage et stykke tid, hvis du skal nå at ’hilse’ på dem alle.

Hvis du vil, så arrangerer Jardins do Lago rundture i haven ledsaget af en flora og fauna-kyndig guide fra hotellet. Det er en interessant tur, og jeg kan varmt anbefale dig, at du tager med, for her får du også et indblik i husets historie.

Nu skrev jeg zoo længere oppe i teksten, og det skal du have en forklaring på. For ikke nok med, at du hører fuglenes kvidren over alt i haven, så er der også en noget større fugleart, som er en del af familien på Quinta Jardins do Lago: Svanerne. De smukke, fløjlsbløde dyr cirkulerer stille og roligt rundt i søen, der er beliggende i hjertet af haven. Det er en fryd for øjet at se dem komme fra den ene ende til den anden i deres sagte, men elegante tempo.

Min nye ven Colombo - en ung herre på 87 år

…og jeg er helt pjattet med ham: ). Til historien hører, at jeg har min bedre halvdel med rundt på visningen, så der er ikke nogle skjulte tanker bag ordene. Men jeg bliver altså helt blød i knæene over at tænke på ham - Colombo, vel at bemærke. Denne unge herre er nemlig intet mindre end Quinta Jardins do Lago’s maskot og er en granvoksen skildpadde, der har hele den botaniske have som sin legeplads. Han har sin egen matrikel og kan stille og rolig gå indenfor, når selskabet ikke længere behager ham. Heldigvis er han snakkesalig i dag, og det er første gang, at jeg nogensinde har oplevet noget så specielt som en ’grand old’ skildpadde på et hotelbesøg. Jeg er sikker på, at du også vil falde for ham, og du vil med garanti komme hjem fra ferien med et nyt bekendtskab ligesom jeg.

Glæd dig i øvrigt til…

 • På Jardins do Lago er du som sagt den vigtigste, og det er de blevet belønnet for
 • Bl.a. har de, via Tripadvisor m.fl., modtaget udmærkelser som:
 • Tophotel nr. 1 på Madeira, nr. 2 i Portugal og nr. 18 i hele Europa
 • Bedste hotel inden for service: Nr. 1 på Madeira og Portugal og nr. 3 i hele Europa
 • Relativ stor og opvarmet, udendørs swimmingpool (25 grader)
 • Solterrasse med liggestole, parasoller og poolhåndklæder
 • Sauna, tyrkisk bad og jacuzzi samt fitnessrum (gratis at benytte)

 

Godt at vide om Quinta Jardins do Lago

Endnu en god ting ved Jardins do Lago er, at du ikke nødvendigvis behøver at have en lejebil til rådighed under din ferie. Fra lufthavnen kan du tage en taxa, der koster ca. EUR 30,- pr. vej, og under opholdet kan du komme langt til fods eller alternativt tage den lokale bus, hvis du gerne vil undgå spadsereturen på 15-20 minutter ind til Funchal.

Hvis du derimod gerne vil have friheden til at køre ud og opleve øen, når det passer dig og i dit eget tempo, så bør du overveje at bestille en lejebil. Enten til hele ferien (det kan du gøre sammen med reservationen her på siden) eller udvælge nogle dage og få hjælp til bestilling i receptionen på Jardins do Lago.

Jardins do Lago får mine varmeste anbefalinger, og det eneste, som du skal være opmærksom på er, at det egner sig særlig godt for par, der elsker stilhed tæt på byens liv og gerne vil bo i historiske og næsten antikke rammer.

 

Derfor skal du vælge Quinta Jardins do Lago

 • Nærmeste lufthavn: 19 km
 • Nærmeste strand: ca. 2 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

 • Funchals gamle bydel – ca. 2,1 km
 • Kabelbanen fra Funchal marina mod Monte - ca. 5 km
 • Cristiano Ronaldo's museum - ca. 2 km
 • Indkøbscentret la Vie - ca. 1,4 km
 • Sé, Funchals domkirke - ca. 1,6 km
 • Mercado dos Lavradores - ca. 2 km
 • Lido-området med havbassinet - ca. 4,2 km
 • Machico med dens hyggelige bymidte og velbesøgte strand – ca. 25,5 km
 • Den berømte poncha-bar, Taberna da Poncha - ca. 23 km
 • Santana med de karakteristiske, trekantede huse – ca. 37 km
 • Den botaniske have i Monte – ca. 5 km
 • Vandring for øvede på Pico Ruivo (1861 moh) – ca. 46 km
 • Færgen til naboøen Porto Santo med de caribiske strande – ca. 3 km
 • Fængslende udsigter fra Cabo Girão – ca. 13 km
 • Porto Moniz med de berømte havbade (og smukke udsigter) – ca. 49 km
 • Rullestensstranden, Praia Formosa - ca. 7 km
 • Nærmeste golfklub, Palheiro Golf – ca. 8,5 km
 • Funchal lufthavn – ca. 19,5 km

Den røde tråd med den historiske tidslomme forsætter uforhindret ind på dit værelse. Klassisk, elegant og antikt. Farverne er nedtonede med lyse vægge og gulve, mens møblerne har deres mørke, antikke farver alt efter træsort. De lyse og mørke toner brydes af gardiner, sengetæppe og puder, der har lidt mere ”pang” med enten grønne, blå og røde nuancer.

Du kan vælge imellem forskellige typer: Classic (11), superior (20), juniorsuite (4) samt forskellige historiske suiter. Ens for alle værelser er, at de har møbleret balkon eller terrasse med udsigt til haven.

Faciliteter:

 • Siddeområde (bord og stole)
 • Airconditioning
 • Klimaanlæg (varme)
 • TV med Internetforbindelse
 • Safetyboks og minibar
 • Badeværelse med badekar el. bruseniche
 • Make up-spejl, hårtørrer, badekåbe m.m.
 • WiFi
 • Te- og kaffefaciliteter
 • Mulighed for at låne strygeredskaber

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Quinta Jardins do Lago. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Rua Dr. João Lemos Gomes 29
9000-208 Funchal

Koordinater

Latitude: 32.6559
Longitude: -16.9187

Hvad siger vores gæster om Quinta Jardins do Lago?

10,0
Stig Kjærulf, Brønshøj

Sublimt hotel

Mindre hotel men så lækkert. Skønne værelser, haven er parklignende og fantastisk. Men bedst af alt - personalet. Så imødekommende og servicemindede, og de gav os...
10,0
Kim, Holte

Høj høj kvalitet

Charmerende hotel og ikke mindst hotelhaven. Fantastisk personale i alle funktioner, effektive, venlige og meget service mindede. Sjældent set bedre.
9,8
Jost Erik Hubertus, Holstebro

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Portugal, Madeira
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Portugal, Madeira, Funchal
9,7
Fabelagtigt
479 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 23 km
 • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,7
Fabelagtigt
2451 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 22 km
 • Nærmeste strand: ca. 1.8 km
 • Pool (evt. sæsonåben)