Hideaways og boutique-hoteller på Madeira

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel på Madeira lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel på Madeira når ferien skal have et ekstra krydderi.

Har du aldrig oplevet blomsterøen Madeira så vil jeg anbefale du rejser hertil! Den smukke, frodige ø, Madeira, dukker op i Atlanterhavet et godt stykke vest for Afrikas kyst og de Kanariske Øer. En rejse til Madeira byder på vidunderlige naturoplevelser, afstressende kvalitetstid og glade minder.Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway på Madeira være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hideaways på Madeira

 • Gæstebedømmelser 9,0
  Funchal
  10 hoteller
  Funchal er den største by og hovedstad på Madeira. Byens historie går langt tilbage og har siden byen blev grundlagt i 1424 været præget af de handelsruter der passerer forbi. Øen ligger godt placeret for et stop på rejsen mellem Europa og den nye verden.
 • Gæstebedømmelser 9,1
  Arco de São Jorge
  3 hoteller
  På Madeiras nordøstlige kyst ligger byen Arco de São Jorge, smukt beliggende omgivet af Atlanterhavet, vinmarker og bjerge. På Madeira har du utallige muligheder for en skøn og aktiv ferie. Madeira kaldes ofte for "blomsterøen".
 • Gæstebedømmelser 8,9
  Câmara de Lobos
  3 hoteller
  Den hyggelige lille fiskerby Câmara de Lobos ligger på den sydlige kyst af Madeira. Den har en skøn belliggenhed i ly af en stejl klippeskrænt ved en fredelig bugt, som i kombination med de smukke hvidvaskede huse tiltrækker både turister og kunstere.
 • Gæstebedømmelser 8,3
  Canico
  3 hoteller
  Hyggelige lille Caniço ligger lige uden for Funchal. Den gamle bydel er centreret omkring et hyggeligt torv og rolige ensrettede gader. Kystens majestætiske klipper giver lejlighed til fantastiske udsigter og gode gåture.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Ponta do Sol
  3 hoteller
  Ponta do Sol ligger, som navnet antyder, på den mest solrige del af Madeira. Denne stemningsfulde by har en spektakulær beliggenhed, hvor du både kan nyde udsigten over det azurblå hav helt nede fra den lille stenstrand eller højt oppe fra kanten ... af klipperne. Læs mere
 • Estreito da Calheta
  2 hoteller
  Estreito da Calheta er et lille samfund der ligger i den sydvestlige del af Madeira. Den lille by ligger på et højdeplateau med en stejl bakke ned til havet. Området inviterer til vandreture i de omkringliggende dale og de flotte naturområder. ... Et skønt sted! Læs mere