Langtidsrejser til Madeira

Midt ude i Atlanterhavet byder Madeira på storslået natur, indbydende restauranter, golf, og ikke mindst et behageligt klima. Det og meget mere kan du alt sammen nyde i ro og mag på en langtidsferie med Escapeaway.

Klimaet når man rejser til Madeira er kort sagt som skabt til en langtidsferie! Hos Escapeaway finder du derfor også et stort udvalg af hoteller og ferieboliger, hvor du kan bo i 3 eller 4 uger. Når du skal vælge dit hotel til en langtidsrejse på Madeira, så kan du enten vælge at bo i nærheden af Funchal, hvor der er liv alle ugens 7 dage, eller du kan vælge at fordybe dig i naturen på et af de mange 'hideaways', som ligger i mere rolige omgivelser. En af vores favoritter, når det gælder langtidsferie, er Quinta Mae dos Homens, men som nævnt kan du bestille et langt ophold på næsten alle hoteller i programmet.

>> Læs mere om langtidsrejser her

Sådan finder du priser på langtidsferie

Hos Escapeaway kan du rejse når du vil og så længe du ønsker. Indtast i søgemaskinen hvilken periode du vil rejse og antal værelser/personer. Vær dog opmærksom på at når det gælder ophold på mere end 21 dage kan du ikke se priser online, da hoteller og flyselskaber har specielle priser, men du kan altid kontakte os og få et tilbud, hvis du ønsker at rejse i mere end 3 uger.

Ekstra rabat på en langtidsferie
En langtidsferie på Madeira, hvor du bor 3 uger eller mere på samme hotel eller i en feriebolig, giver ofte gode muligheder for at opnå betydelige rabatter. I lavsæsonen, hvor de fleste danskere vælger at tage på langtidsferie, er hotellerne for eksempel billigere. Rabatten på en langtidsferie går selvfølgelig direkte til dig, når du bestiller en langtidsrejse til Madeira hos Escapeaway.

Det er naturligvis helt op til dig, hvornår og i hvor lang tid du ønsker at rejse på langtidsferie på Madeira. En ekstra lang ferie kan for Madeira.eksempel også kan være en mulighed for at bo på flere forskellige hoteller og derved opleve forskellige dele af blomsterøen.

Quinta Mae dos Homens

Ferielejligheder Quinta Mae dos Homens har i mange år været en favorit, når det gælder danskernes valg af "bolig" på en langtidsferie på Madeira, og vi forstår da også godt hvorfor. Lejlighederne ligger med en fantastisk udsigt over Funchal, men alligevel tæt nok på centrum til at man kan gå. Marina, som ejer Quinta Mae dos Homens sørger for at gæsterne nyder opholdet i de rummelige ferielejligheder. Sidst, men ikke mindst, så check lige prisen, du får utrolig meget for pengene på quintaen, der i øvrigt ligger i en smuk have.

>> Læs mere om Quinta Mae dos Homens

Lantidsferie på Quinta Mae dos Homes på Madeira

Foto: Udsigt over Funchal fra Quinta Mae dos Homes

Tid til oplevelser på blomsterøen

Det er dog ikke kun den frodige, skønne natur, som gør Madeira til et oplagt mål for en langtidsferie. Den portugisiske ø byder også på et væld af spændende kulturelle oplevelser på lokale markeder og i gamle bydele. I Madeiras hovedstad Funchal er Mercado dos Lavadores for eksempel en unik oplevelse, også selvom du ikke selv skal købe noget. Markedet ved den gamle bydel, som besøges af mange lokale, summer af liv og giver dig masser af nye indtryk.  

Du vil på en langtidsferie også have tiden til at udforske Madeiras mange smukke vingårde, quintaer, som udover deres gode vine også er historisk interessante. Ligeledes kan du næsten heller ikke undgå at blive imponeret over de mange flotte haver på Madeira, hvor du ligesom i naturen finder en utrolig artsrigdom af planter og blomster.

>> Læs meget mere om langtidsferie i Portugal her
>> Læs mere om ferieboliger på Madeira her

>> Læs mere om langtidsrejser

Kort over Madeira

Populære hoteller på Madeira

Portugal, Madeira, Funchal
9,4
Fabelagtigt
1386 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Canico
9,3
Fabelagtigt
1401 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,3
Fabelagtigt
345 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)