Madeira Funchal lufthavn

Lufthavnen på Madeira var for år tilbage kendt og berygtet for sin korte landingsbane, der udgjorde en nervepirrende udfordring for selv den mest rutineret pilot. Landingbanen er dog af flere omgange blevet forlænget, så lufthavnen i dag også kan modtage selv store passagerfly uden problemer.

Trods den nye, forlængede landingsbane, rangerer lufthavnen nær Funchal dog ofte på lister over verdens mest spektakulære lufthavne. Da man i 2000 for foreløbig sidste gang forlængede landingsbanen, var man således nødt til at bygge den ud over havet på en platform støttet af 180 søjler af op til 70 meters højde. Madeiras internationale lufthavn modtager årligt omkring 3 millioner rejsende. Det er nemt at komme videre fra lufthavnen med både bus og taxi. Mange ferierejsende foretrækker dog at fortsætte i lejebil, som giver mulighed for at komme nemt omkring til de mange seværdigheder på Madeira.

>> Læs mere om transport på Madeira her

Lufthavnen på Madeira opkaldes efter Ronaldo

Det er tydeligt at man på Madeira er meget stolte af Cristiano Ronaldo, som blev født og voksede op i hovedbyen Funchal. Når du næste gang flyver til Madeira, vil du lande i 'Madeira Christiano Ronaldo Airport'. Efter EM-sejren har den regionale regering således besluttet at opkalde lufthavnen efter den populære fodboldstjerne, som er født på øen.

Ronaldo har desuden allerede sit eget museum og en over tre meter høj bronzestatue i Funchal, hvor den succesrige fodboldspiller desuden har indviet det første hotel i sin nye hotelkæde.

Flyselskaber, der flyver til Madeira lufthavn

Norwegian og SAS har begge direkte flyvninger til Madeira lufthavn fra Kastrup, begge ruter er dog sæsonruter og du finder aktuelle rejsedage og priser i søgemaskinen.

TAP Air Portugal flyver dagligt fra Kastrup lufthavn til Madeira via Lissabon lufthavn. Du kan også rejse med TAP Air Portugal fra Hamborg og Billund. TAP Air Portugal har op til 2 daglige flyvninger mellem Madeira og Lissabon og samarbejder bla. med SAS, Lufthansa og SATA. Ombord på TAP Air Portugal serveres der gratis mad og drikke og du kan optjene Euro bonus point, da TAP Air Portugal er med i Star Alliance ligesom SAS. Ruterne fra Kastrup og Hamborg flyves normalt med Airbus 19 eller 320. Skal du spille golf på den ferie på Madeira, kan du mod gebyr medbringe golfbag. TAP Air Portugal tilbyder stop over i Lissabon.

KLM flyver flere gange dagligt Billund-Madeira, Kastrup-Madeira , Aalborg-Madeira og Hamborg-Madeira via Amsterdam. KLM er i dag verdens største flyselskab og tilhører samme gruppe som Air France. Ruterne til Madeira flyves med flere forskellige flytyper. Du kan købe mad og drikke ombord. KLM er medlem af Sky Team , hvor der kan optjenes bonus point.

British Airways har med daglige afgange fra Billund, Kastrup og Hamborg lufthavn et godt rutenet til Madeira. Du rejser via London og flyver med et af British Airways moderne fly. British Airways er medlem af One World, hvor du kan optjene bonus point. Vi tager forbehold for fejl, ændringer i ruteplaner, bagageregler mv. og henviser til din informationer der står når du bestiller en rejse online til Madeira. Du finder altid aktuel information om flyafgange og priser i søgemaskinen.

Kan du ikke rejse til Madeira om lørdagen, er der flere daglige afgange med TAP Air Portugal fra Københavns lufthavn til Madeira via Lissabon. Du kan bestille flybilletter med TAP AIR Portugal den ene vej og f.eks. direkte hjem fra Madeira med Norwegian eller SAS den anden vej. Der er naturligvis mange andre selskaber, der flyver til Madeira med mellemlanding - find priser og flybilletter i søgemaskinen. Bor du i det sydlige Danmark kan du med fordel bestille billige flybilletter til Madeira med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du vil altid få den billigste dagspris på flybilletter og altid inkl. skatter og afgifter.

>> Læs mere om hvor man skal bo på Madeira her

Bestil din rejse online til Madeira

Vi søger efter billige fly fra samtlige flyselskaber, der flyver til Madeira fra lufthavne i hele Danmark og fra Hamborg lufthavn. Du kan sammenligne priser på flybilletter og rejsetid, således at du finder nøjagtig den flybillet, der passer bedst til din rejse. Husk, at bestiller du en rejse med fly og hotel eller billeje samlet, når du rejser til Madeira, er du dækket af pakkerejseloven. Der afgår fly til Madeira hver dag året rundt, og ønsker du at flyve direkte til Madeira, er der fly hver lørdag med Norwegian.

>> Mere information om rejser til Madeira

 

>> Læs mere om lufthavne