Luksusferie på Madeira

Hvis kun det bedste er godt nok til din ferie, er en luksusrejse til Madeira et godt bud. På den smukke ø, langt ude i Atlanterhavet, kan du nemlig boltre dig i gode restauranter, eksklusive hoteller og fantastiske udsigter, ligesom du kan opleve et fantastisk, grønt og frodigt landskab.

Luksushoteller på Madeira er i en klasse for sig. Vi kan for eksempel henvise til et af vores egne yndlingshoteller, Quinta Mirabela i Funchal, hvor udsigten, maden og betjeningen er i absolut topklasse. Og tror du ikke på os, så tror du måske på, at en af verdens bedste og mest velbetalte fodboldspillere, Christiano Ronaldo, har boet her. Eller hvad med luksushotellet Quinta do Furão, der kan prale af en af de allerbedste udsigter på hele Madeira fra sin placering på nordkysten af hovedøen. Fra vinduerne er der udsigt til de smukke bjerge, vinmarkerne eller det mægtige Atlanterhav.

Pga den sydlige beliggenhed, ret ud for den marokkanske kyst, tilbyder Madeira året rundt et dejligt klima, som endda er tempereret af Atlanterhavet, så der aldrig bliver kvælende varmt. Derfor er her oplagt til at dyrke sport, som fx. golf og cykling, ligesom vandring er spændende og inspirerende, lige fra den forrevne kyst ved Cabo Girão til de høje tinder ved Pico de Arieiro. I hovedbyen Funchal kan man tage på en svimlende tur med kabelbanen eller opleve et autentisk marked med lokale råvarer.

Vi kan tilbyde luksusferier på en række af de mest eksklusive luksushoteller på Madeira, som vi har håndplukket og kender personligt. Derfor tør vi også godt love, at maden og vinen er i top. Men skulle du få appetit på selv at udforske Madeiras køkken er der nok at tage fat på. I hovedbyen Funchal er der masser af madoplevelser til selv den allermest kræsne gane, og i nogle af de bedre restauranter kan du løbe ind i en sanger, der akkompagnerer det lokale køkken.

Luksusrejser til Madeira kan bookes med afgang fra enten København, Hamburg, Billund, Aalborg eller Aarhus lufthavn og med valgfri rejselængde. Brug søgemaskinen her på siden til at finde billige flybilletter, som du kan kombinere med et af vores udvalgte luksushoteller på Madeira, samt evt. en lejebil. Ved at samle din pakkerejse her hos os, bliver du omfattet af Rejsegaranti, så du kan tage afsted på din luksusferie med ro i sindet.

>> Læs også om luksushoteller i Funchal
>> Læs også om luksusrejser til Algarve

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Madeira

Populære hoteller på Madeira

Portugal, Madeira, Funchal
9,7
Fabelagtigt
505 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,7
Fabelagtigt
988 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Calheta
9,4
Fabelagtigt
3004 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)