Pakkerejser Madeira

"Ude midt i ingenting" finder man ø-gruppen Madeira, og på hovedøen af samme navn får man noget af Europas mest stabile vejrlig. Faktisk er vi tættere på Afrika, men da ø-gruppen hører til Portugal, er vi i hvert fald politisk stadig i Europa, selvom der er næsten 1.000km til Lissabon. Tæt ved hovedøen findes den anden beboede ø i gruppen, Porto Santo. Samlet bor her ca. 250.000 mennesker, hvoraf ca. 100.000 bor i hovedstaden Funchal. Trods sin lidenhed (ca. 58 gange 23km) byder Madeira på både smukke bjerge, frodige dale og brede strande, og sammen med stabile temperaturer mellem 20 og 25 grader, er det her en destination, som enhver bør opleve.

Overvejer du at rejse til Madeira, men har dårligt tid eller lyst til at planlægge hele turen hjemmefra? Så kan vi sørge for, at alt bliver ordnet for dig. Det betyder, at det eneste du skal tænke på, er at nyde ferien i det portugisiske ø-paradis Madeira. Og det uden at din ferie bliver en typisk chartertur, hvor der ikke er plads til at træde ud af programmet og gå på opdagelse på egen hånd. På en pakkerejse til Madeira, vil vi sørge for flybilletten fra Danmark til Madeira, hotelreservation på øen og måske billeje, hvis du ønsker det. Resten vil være op til dig. For eksempel kan du flyve direkte med Norwegian fra København til Madeiras internationale lufthavn udenfor hovedbyen Funchal, hvor der står en lejebil klar til dig. Den kan du tage til det smukke hotel Estalagem do Vale, der betyder hotellet i dalen, hvor et værelse vil være reserveret og klar til overnatning. Det hyggelige hotel er en ombygget gammel landsbyskole, og alt du skal gøre, er at bestemme dig for om dagen skal bruges i bjergene eller ved havet.

Med en pakkerejse til Madeira får du al den frihed de bedste individuelle ferier kan byde på, uden du behøver tjekke endeløse rejsesider hjemmefra. Vi har nemlig gjort det kedelige for dig, så du kan holde fri og nyde alt det, Madeira har at byde på.

Læs mere om det spændende udvalg af rejser til Madeira i Portugal med Escapeaway

Hvordan booker jeg en billig pakkerejse til Madeira?

Herunder kan du se alle vores nøje udvalgte hoteller på Madeira. Brug søgemaskinen i toppen til at indtaste dine foretrukne datoer og find de bedste priser på flybillet og hotel, som nettet kan tilbyde. Hos os kan du vælge at booke hotellet alene, men vi anbefaler at du køber turen som en pakkerejse; så er du nemlig sikret mod bl.a. konkurs og forsinkelser som gør, at du ikke kan bruge din ferie som forventet. Booker du også en lejebil hos os, bliver den en del af pakken, og dermed også af rejsegarantien.

Det er muligt at søge på flybilletter fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en hurtig mellemlanding i en lufthavn i Europa. Den direkte flyvetid er ca. 5 timer, eller 6½ time med hurtigste mellemlanding. Book din pakkerejse til Madeira nu og få de bedste priser.

>> Læs også om luksushoteller på Madeira
>> Find pakkerejser til Portugal

Kort over Madeira

Populære hoteller på Madeira

Portugal, Madeira, Funchal
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Portugal, Madeira, Funchal
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.8 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)