Casas da Levada

Officiel kategori

Vores vurdering

9,4
Fabelagtigt
349 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Casas da Levada et et mindre agriturismo, som ligger tæt på Madeiras mest vestlige spids. Her bor du landligt og charmerende, hvor naturen er overalt. I nærheden af huset finder du flere stier, såkaldte Levadas, som du kan følge for at opdage øens naturskov, og i haven kan du slappe af ved poolen med udsigt over markerne. Det er et rigtigt lille paradis, som kombinerer landlig luksus med lokale traditioner på bedste vis.

Madeira er et rigtig paradis for naturelskere. Hele øen er dækket af bjerge og skove, og kysterne indbyder til smukke udsigter over det uendelige Atlanterhavet. Det er et ideelt sted, hvis du rejser på ferie for at fokusere på oplevelser og aktiviteter i det fri. En ferie, hvor du vil indånde den friske luft og nyde tilværelsen, uden at der er noget, der forstyrrer. Den lille agroturismo, Casas da Levada, skaber optimale forudsætninger for netop dette. Her bliver du budt velkommen til et hotel, der kombinerer Bed & Breakfast og selvforplejning. Du bor på landet, men har adgang til faciliteter, som gør besøget lidt mere specielt.

Opdag Madeiras smukke Levadas

Casas da Levada ligger på Madeiras vestlige spids, lidt tilbagetrukket fra kysten, men alligevel på tilstrækkelig nært hold til, at du kan besøge den efter blot nogle minutter i bil. Du befinder dig i udkanten af naturskoven, Laurssilva, som er fyldt med smukke Levadas, som er stier, der tidligere ledte vandet frem til de forskellige byer på øen, men som i dag er ideelle vandrestier, hvis du gerne vil opdage naturen. Huset er også omgivet af tre brede, grønne områder med små økologiske haver, hvor du er velkommen til frit at høste grønsager og urter, som du kan tilberede i dit eget køkken - det er da lokal produktion, der vil noget.

Nyd livet ved poolen med en drink og udsigt over havet

Den landlige følelse kombineres med moderne faciliteter. Mest fremtrædende af disse er måske poolen, som er smukt beliggende i haven og byder på en fantastisk udsigt over omgivelserne. Her kan du slå dig ned og nyde en rolig stund mellem vandreturene og andre oplevelser. Huset har ikke sin egen restaurant, men derimod leveres der frisk brød hver morgen, og der serveres en dejlig morgenmad. I den lille dagligvarebutik finder du produkter fra lokale producenter, og i den lille bar kan du købe en drink, som du kan nyde i et roligt hjørne på ejendommen - ferie, når den er bedst.

Derfor skal du vælge Casas da Levada

 • Du vil opleve Madeiras smukke naturlandskab på tæt hold
 • Du vil bo landligt - men hyggeligt og med en smuk indretning
 • Du vil have adgang til en pool og haver med plads til afslapning
 • Du vil kunne lave din egen mad i et moderne køkken
 • Du vil være tæt på oplevelser og udflugter i det fri
 • Der er mindre end 10 minutters bilkørsel til havet

Godt at vide om Casas da Levada

Da Casa da Levada ligger på landet, anbefaler vi, at du har bil for at komme til og fra hotellet samt for at kunne tage på udflugter i området. Der er privat parkering på området (eventuelt mod betaling). Du kan bestille transport t/r mellem lufthavnen og hotellet via os på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt i alle rum (med forbehold for ændringer). Giv venligst hotellet besked om dit forventede ankomsttidspunkt, indtjekning sker efter kl. 15.00. Morgenmad er tilgængelig alle dage (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på hotellet. Bemærk, at du ved ankomsten kan blive opkrævet et depositum for lejligheden, som tilbagebetales ved afrejsen, hvis lejligheden efterlades i sin oprindelige stand.

Derfor skal du vælge Casas da Levada

 • Nærmeste lufthavn: 64 km
 • Nærmeste strand: ca. 9 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

 • Nærmeste strand: ca. 9 km
 • Afstand til centrum: ca. 2 km
 • Calheta: ca. 16 km
 • Funchal Lufthavn: ca. 64 km (1h 0m)

Casa da Levada tilbyder 6 huse og lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Vi beder dig bemærke, at de rum, der har havudsigt, kan have begrænset udsigt på grund af vegetationen.

Alle huse og lejligheder er individuelt indrettet i en landlig og moderne stil med klassiske møbler og materialer. Husene har balkon, terrasse og/eller have med en smuk udsigt over markerne. Alle huse og lejligheder har moderne faciliteter som TV, gratis Wi-Fi, espressomaskine og ildsted. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler. Husene har også køkken med køleskab, komfur, ovn, køkkenudstyr og spiseplads.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Casas da Levada. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Caminho Da Corujeira 20
9385-237 Calheta

Koordinater

Latitude: 32.8047
Longitude: -17.2314

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere