Rejser til Porto Moniz

Når man rejser til Madeira finder man blandt mange charmerede småbyer Porto Moniz, som er en afsides kystby, beliggende på øens nordvestligste punkt. Placeret højt på en bakke og skuende ud over havet, er byen godt beskyttet af en nærliggende halvø, der peger imod en malerisk holm ved navn Ilheu Mole.

Rejs med Escapeaway Rejser til Madeira, vi er specialister i Portugal og rejser hvor du bor på udvalgte hoteller med gode anmeldelser. De fleste vælger at opleve madeira på en rundrejse i bil hvor du bor på flere hoteller under din ferie, og her er det oplagt at indrage et besøg i Porto Moniz.

Oplevelser i nærheden af Porto Moniz 

Porto Moniz' mest interessante karakteristika er dens system af havvandsbassiner, der er skabt af revene i kystens lavasten. Svømning er sikkert nok om sommeren, men meget ofte farligt i vindermånederne. På en lun sommerdag er det et oplagt udflugtsmål, og husk at medbringe badetøjet.

Beliggende 15 km øst for Sao Vicente er Porto Moniz, en charmerende landbrugsby, der putter sig i en vig langs Madeiras forrevne nordkyst. Byens sognekirke fra det 17. århundrede byder på et imponerende loftsmaleri af St. Vincent i færd med at velsigne byen. Rejsen fra Porto Moniz er én af de mest åndeløst spændende i Sydeuropa. Vejen, ikke meget større end en korridor, skærer sig ind i de stejle klipper, falder og stiger efterhånden som den passerer igennem tunneler og vandfald ovenover.

>> Se også oversigt over luksusrejser til Madeira
>> Find en pakkerejse til Portugal

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Porto Moniz