Rejsetips til Porto Moniz på Madeira

Porto Moniz er en rolig, afslappet og hyggelig lille landsby på nordvestkysten af Madeira. Området omkring Porto Moniz er kendt for sin dramatiske og smukke natur. De stejle klipper, de grønne bakker og udsigten over havet danner sammen et flot billede, og her kan du holde ferie i unikke omgivelser,

Porto Moniz er mest kendt for sine naturlige havbassiner, dannet af vulkansk aktivitet for tusindvis af år siden. Disse bassiner (eller swimmingpools) er skabt af lava og fyldt med krystalklart vand fra Atlanterhavet. Det er en populær attraktion, især om sommeren, hvor du får en unik svømmeoplevelse.

Et besøg værd er det historiske fort i Porto Moniz, Forte de São João Baptista, som blev bygget i 1700-tallet. Nu ligger her Madeira Aquarium. Her kan du lære mere om Madeiras historie, men også få et  indblik i Atlanterhavets mangfoldige liv. Området omkring Porto Moniz byder på gode vandremuligheder langs levada-stierne. Disse stier er en unik måde at udforske Madeira på - levadas er gamle kanaler brugt til at føre vand ned fra bjergene til dyrkning af frugt og grøntsager.

Ingen ferie er komplet uden mad og drikke, så gå på opdagelse i de lokale restauranter og prøv lækre skaldyr og frisk fisk og andre lokale specialiteter. Mange steder spiser du med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

Madeira er kendt for sine livlige og festlige festivaler, og Porto Moniz er ingen undtagelse. Så det er værd at tjekke kalenderen, for at se, om der sker noget i byen mens du er der.

Velkommen til Escapeaway, hos os kan du planlægge og skræddersy din rejse og vælge mellem vores nøje udvalgte hoteller. 

>>> Se vores udvalgte hoteller i Porto Moniz

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller på Madeira

>>> Læs mere om Funchal

>>> Læs mere om Madeira

>>> Læs mere om Portugal

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Porto Moniz