Rejsetilbud Madeira

Madeira er skøn året rundt og du kan derfor finde masser af  gode rejsetilbud til Madeira, uanset hvornår du ønsker at rejse. Der er aldrig sæsonlukket her, og der er masser af fly til og fra øen hver måned. Find et rejsetilbud til Madeira i søgemaskinen i dag!

Det milde subtropiske klima betyder, at temperaturen næsten er den samme hele året. Om vinteren er der omkring 20 grader og om sommeren 20-25 grader, nogle gange lidt varmere i august og september. Altså en dejlig varme uden at det bliver alt for varmt. Det regner ikke meget om sommeren, mens der om vinteren godt kan falde en byge hver dag, dog mest på den nordlige del af øen, og ikke noget voldsomt.

Oplagt rejsemål om vinteren

Med de behagelige vintertemperaturer er Madeira, ligesom de Kanariske Øer, et oplagt rejsemål, når vinteren lægger sin tunge kolde dyne over Danmark og resten af Nordeuropa.

Jul og nytår højsæson

Der er mange turister på Madeira om vinteren og henover jul og nytår. Faktisk er nytåret højsæson på Madeira. Der er masser af mennesker i hovedbyen Funchal, og havnen og bugten er fyldt med krydstogtsskibe. Alle kommer for at se fyrværkeriet på hele Funchals kyst, der regnes for et af de mest imponerende fyrværkerishows i verden.

Foråret

Perioden fra maj til september er den anden højsæson på Madeira, for her kan man være næsten sikker på varme og regnfri sommerdage. Så vil du finde et godt rejsetilbud til Madeira, er det en god idé at rejse uden for højsæsonen på Madeira og uden for skolernes ferier i Danmark – og at bestille ferien i god tid.

Unikke hoteller på Madeira

Hvis du har lyst til at opleve Madeira på en ferie, så har du mulighed for at bo på unikke hoteller og ferieboliger, som vi i Escapeaway personligt har håndplukket med vægten lagt på hoteller med autenticitet, personlighed og charme. Alle vores unikke hoteller på Madeira kan bookes online til konkurrencedygtige priser og du finder nemt en række gode rejsetilbud i søgemaskinen.

>> Læs også om restpladser og afbudsrejser til Madeira her
>> Læs om charterrejser til Madeira her

Kort over Madeira

Populære hoteller på Madeira

Portugal, Madeira, Funchal
9,4
Fabelagtigt
1469 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,2
Fabelagtigt
1383 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,7
Fabelagtigt
1050 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)