Rundrejser på Madeira

Madeira er lidt større end Bornholm, så det er overskueligt at køre rundt på øen, men samtidig er den stor nok til, at der er rigeligt at se. Og det tager lidt længere tid at komme rundt, end man umiddelbart skulle tro, fordi bjerglandskabet tager tid at komme igennem – og fordi man så ofte er nødt til at stoppe op og beundre omgivelserne.

Hvis du vil til Madeira for at se og opleve noget, kan det bestemt anbefales at tage på bilrundrejse. Så kan du udforske øen i dit eget tempo, og du har friheden til at opleve det, du vil, når du vil. Ferien bliver lidt mere, som man vil have den, når man selv bestemmer, hvor man kører hen. Man kan også tage en lille afstikker fra den planlagte rute, hvis der pludselig dukker noget op, som man bare må udforske, inden man tager videre. Og det er jo rart at have muligheden for at være spontan, når man er et spændende sted og gerne vil opleve så meget som muligt.

Når du tager på bilrundrejse på Madeira med os, er alle hoteller booket hjemmefra, så du skal bare koncentrere dig om at opleve øen, mens du kører videre fra det ene overnatningssted til det næste og på de kortere eller længere ture, du tager undervejs.

Unikke hideaways på Madeira

Hvis du har lyst til at opleve Madeira på en bilrundrejse, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-hoteller og ferieboliger, som vi i Escapeaway personligt har håndplukket med vægten lagt på hoteller, der har autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways Madeira kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways på Madeira.

Rundrejser på Madeira i bil

Oplev Madeira på en bilrundrejse hvor du bor på udvalgte hideaways. De bilrundrejser som du finder i søgemaskinen her på Escapeaway er forslag lavet ud fra vores egne erfaringer. Ønsker du et skræddersyet tilbud som er tilpasset 100% efter dine behov er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan vælge at rejser hver dag året rundt og i nøjagtig det antal dage som du ønsker, og du kan vælge at bo på alle de hoteller og ferie boliger på Madeira som du finder i vores program.

>> Læs mere om bilrundrejser