Villa på Madeira

For jer der rejser mange sammen, fx. flere generationer, eller flere familier sammen, har vi sammensat et stærkt program af større feriehuse og ferievillaer på Madeira. Nyd det milde klima og de mange overdådige udsigtspunkter på denne perle af en ø, mens i har albuerum til at holde fri.

Når man i dag nævner Madeira, vil nogen tænke på de vine med tilsat spiritus, som har taget deres navn efter øen. Under denne overflade, vil man opdage et subtropisk paradis med ældgammel regnskov, grønne slugter og eventyrlige vandfald. Madeira er en ø, hvor man kan nyde de perfekte luksusferiesteder og alligevel føle sig som en opdagelsesrejsende.

Madeira er en tropisk gruppe af øer i Atlanterhavet og en selvstændig del af Portugal. Øgruppen består af to beboede øer, Madeira og Porto Santo, samt to ubeboede øer. Øernes hovedstad, Funchal, ligger på Madeira og har ca. 130.00 indbyggere. For de frygtløse sømænd, der deltog i Portugals store opdagelsesrejser, var øen Madeira et velsignet sted, en sikker havn, som var den første, de kom til, når de var på vej hjem, så trods den afsides beliggenhed, har Madeira i århundreder været relativt rigt, hvilket bl.a. kommer til udtryk i de mange ferievillaer på øen.

Portugals smukkeste ø er velsignet med dramatiske landskaber og har fået øgenavnet "Atlantens Perle". Madeira er blevet beskrevet som "en flydende have", et navn der henviser til mange århundreders opdyrkning. Den rige vulkanske jord, det milde klima og tilpas med regn har sørget for store kontraster i landskabet. Fra dale med småsøer og åer til bjergside med vin- og bananplantager - Madeira har det hele! De frodige parker og de berømte levadaer er bestemt et besøg værd.

Huse og villaer i topklasse - året rundt

Uanset hvilken tid på året, du rejser til Madeira, vil du blive budt velkommen af et venligt folkefærd, gode feriehuse og villaer og ikke mindst en imponerende smuk natur. Madeira, der er ca. dobbelt så stor som Bornholm, indbyder til mange former for ferie, så hvad enten du rejser til Madeira på vandreferie, bilferie, badeferie eller for at dybhavsfiske, vil du opleve at øen har noget at tilbyde alle, måske med undtagelse af de, der søger lange hvide sandstrande, for her må Madeira melde pas, da man kun finder sandstrande, som er kunstigt anlagte. Derimod finder du en af Europas bedste strande på Porto Santo, som tidligere beskrevet tilhører Madeira.

Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og vi finder hurtigt de bedste priser på ferievillaer og feriehuse på Madeira. Du kan vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med vores håndplukkede huse på Madeira, kun med gode anmeldelser. Du får det hele som en pakkerejse, der er sikret af rejsegaranti. Du kan endda tilføje billeje eller transfer til din bestilling, så alt er på plads hjemmefra. God tur!

>> Læs mere om ferieboliger på Madeira her

>> Læs mere om villa

Kort over Madeira

Sådan udvælger vi feriehuse på Madeira for dig

Hos Escapeaway sætter vi en stor ære i at præsentere de bedste feriehuse og ferievillaer på Madeira for dig. Det er ganske enkelt vores job at sørge for kvaliteten - og dit job at tage ud og opleve. Vi har derfor skrappe krav til kvaliteten af opholdsstedet, og vi præsenterer kun villaer og huse ind som har gode anmeldelser. På den måde har vi løbende 'opsyn' med de enkelte steder, så vi sikrer at alt er i topklasse for dig og dine rejsefæller.

Når du kommer hjem fra en dejlig ferie, og et af de bedste minder er det feriehus, du har boet i, så har du garanteret boet i en af vores ferievillaer på Madeira. Det er sådan et sted, der gør lidt mere ud af de små detaljer. Der hvor du får en oplevelse, du ved, du ikke ville have fået på et luksuriøst kædehotel, lige meget hvor eksklusivt det var. Det handler ikke nødvendigvis om pris eller beliggenhed, men derimod om stil og det lille ekstra touch, god plads til alle og en følelse af at være hjemme på ferien.

På Madeira vil en rigtig ferievilla oftest have udsigt og beliggenhed, som der jo er rigeligt af på øen alligevel, men der vil også være kælet for detaljen. Ikke noget med billige Ikea-møbler eller måltider på samlebånd fra et industrikøkken. Og så ligger der vandrestier nok til mange ferier lige udenfor og venter. En ægte ferievilla på Madeira, hvor huset er andet og meget mere end bare et sted at sove.

>> Læs også om familieferie på Madeira