Rejser til Madeira

Har du aldrig oplevet blomsterøen Madeira så vil jeg anbefale du rejser hertil! Den smukke, frodige ø, Madeira, dukker op i Atlanterhavet et godt stykke vest for Afrikas kyst og de Kanariske Øer. En rejse til Madeira byder på vidunderlige naturoplevelser, afstressende kvalitetstid og glade minder.

Madeira og Porto Santo-øgruppen i Atlanterhavet byder på et eventyr for natur- og oplevelseselskere. En rejse til Madeira byder på frodig natur, et rigt undervandsflora og fauna samt muligheden for afslapningsferie og idylliske sandstrande i Porto Santo. 

At rejse til Madeira betyder også oplevelsen af vindunderlige landskaber i den bjergrige Laurissilva skov, som er fredet af UNESCO. Men Madeira byder også på et alsidigt kulturelt liv samt udsøgt gastronomi, lækre vine og ikke at forglemme, et udbud af mange forskellige aktiviteter, kursteder, golf og dybhavsfiskeri.

Madeira er som en flydende have og den vulkanske jord sørger for de ideelle vækstbetingelser for de mange afgrøder, som gror i sirligt anlagte terrasser, der ligger klinet op ad de sydvendte bjergskråninger. For at få regnvandet, der falder på øens nordside, frem til markerne opførtes et sindrigt system af vandingskanaler, de såkaldte levadaer, der strækker sig over 2.000 km på kryds og tværs af øen. En af Madeiras største attraktioner er vandringer langs disse levadaer, hvor man i rigt mål kan nyde den smukke natur og øens skiftende landskaber gennem tæt skov, over åbne marker og ind mellem huse og gårde.

 

Rejsemål på Madeira