• Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  9,6
  Fabelagtigt
  705 anmeldelser
  The Ivens byder dig velkommen til smukke værelser og suiter med en god beliggenhed i det centrale Lissabon. Herfra kan du gå til flere af byens hyggelige dele, seværdigheder og restauranter.
 • Portugal, Madeira, Santa Cruz
  8,8
  Meget godt
  2054 anmeldelser
  Santa Cruz Village Hotel ligger i Santa Cruz på det østlige Madeira. Her bor du nær havet og stranden, og du kan nemt tage på udflugter i den smukke natur. Hotellet har pool, træningsrum og restaurant.
 • Portugal, Alentejo, Odemira
  9,7
  Fabelagtigt
  233 anmeldelser
  Oplev livet på landet i Portugal og bo på en gård i rolige omgivelser. Her har du adgang til en pool i den fælles have. Du kan også spille tennis på gårdens tennisbane.
 • Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  9,0
  Fabelagtigt
  5215 anmeldelser
  My Story Hotel Tejo, beliggende i en smukt renoveret, historiske bygning, midt i bydelen Baixa. Hotellet har en god placering i Lissabons historiske centrum, bare 300 meter fra Rossio. Her bor du i smukt indrettede værelser, med adgang til en restaurant.
 • Portugal, Porto E Norte, Lamego
  9,3
  Fabelagtigt
  868 anmeldelser
  Delfim Douro Hotel ligger højt oppe med panoramaudsigt over Duorofloden i det nordlige Portugal. Her bor du på et skønt hotel med både tagterrasse, udendørspool og restaurant. I nærområdet finder du flere vingårde, hvor du kan smage på de lokale ... vine - og måske købe en flaske eller to med hjem. Læs mere
 • Portugal, Algarve, Ferragudo
  9,4
  Fabelagtigt
  819 anmeldelser
  Tilbring en skøn badeferie i Algarve, på dette hotel med både spa, motionsrum, restaurant og pool. Her kan du tage hele familien med, og nyde afslappende stunder i solen, samt tage på spændende udflugter i nærheden.