• Portugal, Centro de Portugal, Alcobaca
  9,3
  Fabelagtigt
  841 anmeldelser
  Dette hotel, beliggende i et tidligere kloster, tilbyder elegante værelser, restaurant, spa og solterrasse. Nyd roen tæt på naturen, samt de fredfyldt omgivelser, som byder på flere oplevelser.
 • Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  9,6
  Fabelagtigt
  125 anmeldelser
  Voksenhotellet (+18 år) Dream Guincho er et rigtigt drømmested for en ferie i væk fra travlheden, hvor du kan nyde stilheden og afslappende stunder i smukke omgivelser. Her bor du cirka 8 km fra Cascais.
 • Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  8,8
  Meget godt
  3324 anmeldelser
 • Portugal, Lissabon-regionen, Ericeira
  På Immerso Hotel er kærligheden til naturen stærk, hvilket du også vil opleve under dit ophold. Nyd et ophold i wellnessområdet, slap af ved poolen og få noget godt at spise på hotellets forskellige restauranter og barer.
 • Portugal, Algarve, Quarteira
  9,0
  Fabelagtigt
  2293 anmeldelser
  Dom Jose Beach Hotel ligger med stranden som nærmeste nabo i Quartiera på Algarvekusten. Her kan du glæde dig til den smukke panoramaudsigt over Atlanterhavet.Foran hotellet ligger et privat strandområde, og hotellet har også en undedørspool ... med solterrasse. I nærheden finder du spændende udflugtsmål, eksempelvis Vale do Lobo og Vilamoura. Læs mere
 • Portugal, Centro de Portugal, Sertã
  9,5
  Fabelagtigt
  425 anmeldelser
  Få hele Portugal i én og samme rejse! I hvert fald hvis du er vild med alt, der rimer på "traditionelt". Historie, gastronomi, natur og lokalbefolkningens hjertevarme. Midt i det hele ligger Convento da Sertã!