• Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  Bo centralt i Lissabon på dette hotel, som også har en lille terrasse med pool. Her kan du starte dagen med et godt morgenmåltid og slappe af med en kop kaffe i baren om eftermiddagen. Hotellet har også en restaurant, som serverer portugisiske ... retter til middag. Læs mere
 • Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  Et hyggeligt og moderne hotel, der har en god beliggenhed i Lissabon, tæt på offentlig transport, så du kan komme rundt i hele byen. Her kan du spise morgenmad på terrassen og gå rundt i det hyggelige område.
 • Portugal, Madeira, Funchal
  Et moderne og trendy hotel, som ligger centralt i Funchal og tilbyder moderne faciliteter, som gør besøget ekstra behageligt. Her kan du bo i værelse eller lejlighed med adgang til eget køkken. På hotellet er der pool, motionsrum, restaurant og bar.
 • Portugal, Porto E Norte, Porto
  Bo centralt i Porto i disse moderne ferielejligheder med lyse og indbydende møbler. Der er mulighed for at booke lejlighed med altan. Her har du adgang til eget tekøkken og kan også bestille til morgenmadslevering om morgenen. Du bor tæt på ... seværdigheder og attraktioner, samt restauranter og barer. Læs mere
 • Portugal, Madeira, Funchal
  Moderne ferielejligheder med eget køkken i udkanten af Funchal og i nærheden af aktiviteter i det fri samt byens centrum. Nyd udsigten fra balkonen eller tagterrassen med pool. Adgang til restaurant, som serverer morgenmad og middag.
 • Portugal, Madeira, Ponta do Pargo
  Et charmerende og landligt Bed & Breakfast, som ligger i den vestlige del af Madeira omgivet af et smukt miljø. Adgang til en pool og smukke haver. Tæt på vandrestier og havet.