• Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  9,6
  Fabelagtigt
  645 anmeldelser
  The Ivens byder dig velkommen til smukke værelser og suiter med en god beliggenhed i det centrale Lissabon. Herfra kan du gå til flere af byens hyggelige dele, seværdigheder og restauranter.
 • Portugal, Porto E Norte, Porto
  9,2
  Fabelagtigt
  357 anmeldelser
  Bo centralt i Porto i disse moderne ferielejligheder med lyse og indbydende møbler. Der er mulighed for at booke lejlighed med altan. Her har du adgang til eget tekøkken og kan også bestille til morgenmadslevering om morgenen. Du bor tæt på ... seværdigheder og attraktioner, samt restauranter og barer. Læs mere
 • Portugal, Algarve, Ferragudo
  9,4
  Fabelagtigt
  623 anmeldelser
  Tilbring en skøn badeferie i Algarve, på dette hotel med både spa, motionsrum, restaurant og pool. Her kan du tage hele familien med, og nyde afslappende stunder i solen, samt tage på spændende udflugter i nærheden.
 • Portugal, Azorerne, São Miguel, Fenais da Luz
  9,0
  Fabelagtigt
  1462 anmeldelser
  Oplev spektakulære udsigter og tag et dyp i infinitypoolen på dette hotel, som er nabo til havet i det nordlige São Miguel. Her har du adgang til en SPA, motionsrum og tennisbane. I nærheden er der en golfbane. I restauranten serveres gode retter ... fra området. Læs mere
 • Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  8,7
  Meget godt
  3136 anmeldelser
  Et centralt beliggende hotel med nærhed til flere af Lissabons spændende bydele og hyggelige restauranter. Her bor du i minimalistisk indrettede værelser og har udgang til fælles terrasse. Morgenmad serveres hver morgen.
 • Portugal, Azorerne, São Miguel, Nordeste
  9,2
  Fabelagtigt
  438 anmeldelser
  Oplev São Miguels østkyst på dette hotel, som ligger i landlige omgivelser med smuk natur. Her kan du bo i dobbeltværelse eller lejlighed med køkken. Du har adgang til en restaurant og en SPA samt motionsrum. I haven er der en pool.