• Portugal, Madeira, Funchal
  Hotellet ligger lige ved havnen i Funchal og har adgang til en privat strand foran de laguneformede pools i haven. Slap af i SPA'en, træn i motionsrummet og nyd den gode mad i restauranten. Slut dagen af med en cocktail til lyden af levende musik.
 • Portugal, Porto E Norte, Porto
  Bo centralt i Porto i disse moderne ferielejligheder med lyse og indbydende møbler. Der er mulighed for at booke lejlighed med altan. Her har du adgang til eget tekøkken og kan også bestille til morgenmadslevering om morgenen. Du bor tæt på ... seværdigheder og attraktioner, samt restauranter og barer. Læs mere
 • Portugal, Madeira, Funchal
  Et indbydende og moderne hotel, som ligger ca. 1 km fra Funchals havn, og som har udsigt over havet og er omgivet af haver. Nyd poolen og gode drikkevarer fra poolbaren. Spis gode lokale retter på restauranten. Hotellet har motionsrum og sauna.
 • Portugal, Alentejo, Estremoz
  Bo centralt i Estremoz, tæt på byens brede udvalg af restauranter og butikker. Hotellet ligger i et gammelt slot og tilbyder en smuk udsigt over området samt en dejlig pool i haven.
 • Portugal, Azorerne, São Miguel, Ponta Delgada
  Et moderne hotel beliggende i en gammel, renoveret bygning fra 1800-tallet, centralt i Ponta Delgada tæt på flere seværdigheder. Restaurant og pool i gårdhaven.
 • Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  Bo centralt i Cascais på et pensionat med en skyggefuld have og en dejlig pool. Her er du tæt på restauranter, butikker og en lystbådehavn og har blot 30 min. til Lissabon.