• Portugal, Madeira, Funchal
  Et indbydende og moderne hotel, som ligger ca. 1 km fra Funchals havn, og som har udsigt over havet og er omgivet af haver. Nyd poolen og gode drikkevarer fra poolbaren. Spis gode lokale retter på restauranten. Hotellet har motionsrum og sauna.
 • Portugal, Azorerne, São Miguel, Ribeira Grande
  Et enkelt og pittoresk pensionat på Sâo Miguels nordkyst med udsigt over havet og adgang til en smuk og frodig have. Et godt udgangspunkt for oplevelser i naturen og blot 20 minutter fra Ponta Delgada.
 • Portugal, Madeira, Funchal
  Nyd udsigten over Funchal fra dette hotel med en skøn beliggenhed på højdedraget. Slap af ved poolen og nyd skønne behandlinger i SPA'en. Der serveres dejlig mad med udsigt i hotellets restaurant, Bay View. Mulighed for at bestille studio med køkken.
 • Portugal, Azorerne, São Miguel, Ponta Delgada
  Et moderne hotel med en enestående beliggenhed ved Ponta Delgadas lystbådehavn, tæt på flere seværdigheder, restauranter og butikker. Lyse værelser med mulighed for at bestille værelse med balkon og udsigt.
 • Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  Centralt beliggende hotel i det historiske kvarter, Chiado. Her blandes historie med moderne interiør, og som et ekstra plus har du adgang til hotellets tagterrassebar og en smuk udsigt over byens tage.
 • Portugal, Centro de Portugal, Santa Cruz
  Med en smuk beliggenhed på en klippe uden for Santa Cruz ligger dette hotel i skønne omgivelser og indbyder til afslapning. En af de to pools er flere gange kåret til verdens smukkeste. Her er også en restaurant, motionsrum og tennisbane.