• Portugal, Madeira, Funchal
  Pestana Casino Studios ligger centralt i Funchal, tæt på havet og havnen. Her bor du i moderne lejligheder med køkken, men har også adgang til flere moderne faciliteter som pool, SPA, motionsrum og flere restauranter.
 • Portugal, Azorerne, São Miguel, Nordeste
  Oplev São Miguels østkyst på dette hotel, som ligger i landlige omgivelser med smuk natur. Her kan du bo i dobbeltværelse eller lejlighed med køkken. Du har adgang til en restaurant og en SPA samt motionsrum. I haven er der en pool.
 • Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
  My Story Hotel Tejo, beliggende i en smukt renoveret, historiske bygning, midt i bydelen Baixa. Hotellet har en god placering i Lissabons historiske centrum, bare 300 meter fra Rossio. Her bor du i smukt indrettede værelser, med adgang til en restaurant.
 • Portugal, Porto E Norte, Caminha
  Rinoterra Minho, beliggende i det nordlige Porrtugal ved Minho-floden, ligger omgivet af grønne haver, og med udsigt over bjergene. Hotellet har en spa, og tilbyder en god start på dagen, med hjemmelavet morgenmad fra hotellets egne køkkenhave.
 • Portugal, Azorerne, São Miguel, Fenais da Luz
  Oplev spektakulære udsigter og tag et dyp i infinitypoolen på dette hotel, som er nabo til havet i det nordlige São Miguel. Her har du adgang til en SPA, motionsrum og tennisbane. I nærheden er der en golfbane. I restauranten serveres gode retter ... fra området. Læs mere
 • Portugal, Alentejo, Odemira
  Oplev livet på landet i Portugal og bo på en gård i rolige omgivelser. Her har du adgang til en pool i den fælles have. Du kan også spille tennis på gårdens tennisbane.