• Portugal, Algarve, Olhao
  8,9
  Meget godt
  1945 anmeldelser
  Overnatter du ved Real Marina Hotel & Spa, som ligger tæt på stranden i Olhao, er du kun 1 minutters gang fra Ria Formosa Naturpark og 7 minutters gang fra Olhao kommunale marked. Dette hotel med 5 stjerner ligger 2,8 km fra Olhão Havn og 10,2 ... km fra Faro Marina. Læs mere
 • Portugal, Algarve, Praia da Rocha
  9,1
  Fabelagtigt
  2083 anmeldelser
  AP Oriental Beach er et hotel for voksne, beliggende på stranden, bare en kort gåtur fra centrum af Praia da Rocha med restauranter og underholdning. Hotellet har et skønt poolområde, samt to restauranter.
 • Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
  9,7
  Fabelagtigt
  139 anmeldelser
  Voksenhotellet (+18 år) Dream Guincho er et rigtigt drømmested for en ferie i væk fra travlheden, hvor du kan nyde stilheden og afslappende stunder i smukke omgivelser. Her bor du cirka 8 km fra Cascais.
 • Portugal, Algarve, Lagos
  9,1
  Fabelagtigt
  954 anmeldelser
  Dette hotel ligger midt mellem Lagos centrum og stranden og tilbyder både værelser og lejligheder. Bad i den olympiske pool og nyd lokale og internationale retter i buffetrestauranten.
 • Portugal, Algarve, Tavira
  8,9
  Meget godt
  3551 anmeldelser
  På dette hotel, beregnet til voksne, bor du i gåafstand til restauranter og butikker. Hotellet har to restauranter og en pool. Du kan træne i fitness, eller slappe af med en drink i hånden.
 • Portugal, Algarve, Lagos
  Tag hele familien med på en skøn ferie til Algarvekysten. På dette hotel bor du lige ved marinaen i Lagos, så du kan nyde skønne gåture langs havnen og havet. Hotellet har et stort poolområde, spa og motionsrum. Restauranten serverer en buffet ... til morgen, middag og aften. Læs mere